Mladen Grdović otvoreno o svemu: - "Što sam sve izgubio zbog "čaše vina"? Suprugu Branku, prijatelje, ponos..."

- Odlučio sam se zauvijek oprostiti od bevande, kazao je u intimnoj ispovijedi Mladen Grdović.

"Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović."

Sa suzama u očima pričao je novinarima In magazina kako se mučio. Problemi s pijanstvom koštali su ga normalnog života. Pritom je, međutim, izgubio puno i previše.

Mladen Grdović otvoreno o svemu: -  "Što sam sve izgubio zbog "čaše vina"? Suprugu Branku, prijatelje, ponos..." Instagram/Mladen Grdović
26. 5. 2022

63-godišnji popularni pjevač Mladen Grdović, koji pjesme o životu pjeva od 1996. godine, ovoga puta priznao je da njegov nije tako lijep koliko bi mogao biti. Zbog problema s alkoholom izgubio je sve - suprugu Branku, prijatelje i, kako kaže, ponos.

"Izgubio sam sve što volim, pa tako i suprugu Branku. Svi su bili iskreni prema meni, ali ja im to nisam vratio", rekao je Grdović za In Magazin u iskrenom intervjuu. Svoj najveći problem prepoznaje uglavnom u alkoholu.

Ali najveća bol za njega je gubitak obitelji: "Jadni brat i obitelj. Svi su patili. Da sam dovoljno hrabar, rekao bih da me jednostavno trebaju ostaviti."

Priznao je i da on i Brankica više ne nalaze zajednički jezik: "Njoj nije stalo do mene i ne osuđujem je zbog toga. Svaka žena koja drži takvu 'budalu' pored sebe je nevjerojatna", kazao je

“S pjesmom je sve lakše, jer jedino tako mogu reći što osjećam”, iskreno je priznao Grdović.

ŠOKANTNI posnetki pijanega hrvaškega pevca pred slovenskim občinstvom (VIDEO)

Alkoholu je previše puta pokušao reći ne

2009. godine prvi put je priznao da ima ozbiljnijih problema s pijanstvom, a nekoliko puta je pokušao pobjeći iz ralja alkohola. Na jednom od nastupa 2017. odlučio je i javno progovoriti o tome i "priznao" da od tada pije samo vodu. Također je tada izjavio da je zbog toga izgubio četiri kilograma i dodao:

"Razumijem da će mnogi pomisliti da će ovo biti samo još jedan u nizu mojih neuspješnih pokušaja da prestanem piti, ali ovaj put je drugačije, jer sam se odlučio zauvijek oprostiti od 'bevande'", rekao je Grdović.

Želja naprosto nije bila dovoljno velika da se okanim časice

Nažalost, Grdović i dalje nerijetko zna preduboko pogledati u čašicu. Na nedavnom koncertu u Sloveniji na pozornicu je izašao gotovo bez svijesti. Pao je preko pozornice, a zaštitar ga je morao odnijeti.

Nakon događaja ispričao se publici putem Facebooka. "Zahvaljujem svima na podršci. Nikoga ne krivim i preuzimam odgovornost na sebe", rekao je i dodao: "Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.