"Marić je vodio finacije kao raspikuća i kockar. Nazvati ga uspješnim mogu samo budale, a svi uhićeni ministri Plenkovićevi su jataci"

Mislav Kolakušić "riga vatru na HDZ" i tvrdi kako je riječ o kriminalnoj organizaciji gdje se lopovluk nasljeđuje, a ostavka Marića i uhićenje Tolušića ne da su iznimke, već pravilo i modus operandi Plenkovićeve družine.

Zahvaljujući Europskom tužiteljstvu uhićeni su do sad najbliži Plenkovićevi ministri, Darko Horvat, Gabrijela Žalac, pod istragom su bivši ministri Boris Milošević i Josip Aladrović, a sada je uhićen i bivši ministar Tolušić, bivši potpredsjednik Vlade!

Od siječnja 2016. do danas, za vrijeme mandata ministra Marića, javni dug Hrvatske porastao je za nevjerojatnih 58 milijardi kuna. Ne postoje kriteriji po kojima bi se takvo rasipništvo bez ikakvih rezultata moglo proglasiti uspješnim.

Zaista, nazivati ga uspješnim ministrom mogu ga samo budale na HDZ-ovom platnim spisku.

"Marić je vodio finacije kao raspikuća i kockar. Nazvati ga uspješnim mogu samo budale, a svi uhićeni ministri Plenkovićevi su jataci" Brigitte HASE Copyright © European Union 2021 - Source : EP
7. 7. 2022

- Nakon uhićenja bivšeg Plenkovićevog ministra Tolušića i nakon svih ranijih uhićenja Plenkovićevih ministara i bliskih suradnika nužno je ispitati i njegovu ulogu u svom tom kriminalu. Svi uhićeni ministri i dužnosnici bili su njegovi bliski suradnici i izravno podređeni. Vrijeme je da i Plenković sjedne nasuprot istražitelja i policije, to će se ionako dogoditi, prije ili kasnije, objavio je danas na svojoj FB stranici Mislav Kolakušić te dodao:

- Od siječnja 2016. do danas, za vrijeme ministra koljeg svi tzv. mediji hvale, javni dug Republike Hrvatske, u prijevodu dug građana RH, porastao je za 58 milijardi kuna, odnosno za 20%. Nazivati uspješnim ministra koji je u samo 6 godina stvorio takvo zaduženje naše i budućih generacija, mogu samo potpune budale. Takav dug, bez ikakvih vidljivih pokazatelja u što je taj ogroman novac potrošen mogu stvoriti samo raspikuće i kockari. Taj novac nije uložen u razvoj najmodernijih tehnologija, otvaranje tvornica i jačanje realnog sektora već je nestao u korupciji i pljački. I zato nije isto kada raste dug Njemačke ili Japana i kada raste dug Hrvatske. Ministar Marić je jednako kao i Andrej Plenković, nanio tešku financijsku štetu građanima. Jedino u čemu je Marić bio uspješan je izgovaranje riječi i rečenica koje apsolutno ništa ne znače i nisu imale nikakakav doticaj sa stvarnošću. Naravno, njegov odlazak je u širem kontaktsu nebitan, jer na njegovo mjesto dolazi novi član kriminalne organizacije. Većina građana RH zna da izlazak iz sustava pljačke možemo ostvariti tek kada na izborima uklonimo HDZ i kada se kroz potpuno novi pravosudni sustav obračunamo s njihovom korupcijom koja onemogućava stvaranje realnog gospodarstva i tržišta rada, a time i bolji i pravedniji standard građana.

Mislav Kolakušić je prošle godine nakon razgovora s europskom tužiteljicom Laurom Kovesi najavio da će osnivanje Ureda europskog javnog tužitelja biti prvi korak u obračunu s HDZ-ovom korupcijom. Od tada su zahvaljujući europskom tužiteljstvu uhićeni Plenkovićevi ministri Darko Horvat, Gabrijela Žalac, pod istragom su bivši ministri Boris Milošević i Josip Aladrović, a sada je uhićen i bivši ministar Tolušić.
Kontrola nad pravosuđem jedini je razlog zbog kojeg mnogi, mnogi članovi HDZ-a i njihovih satelita danas još uvijek nisu procesuirani za nebrojena kaznena djela. Kada ih uklonimo s vlasti, neće nam trebati Laura Kovesi za uhićenja već će to raditi naše, hrvatsko pravosuđe.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.