Tražim veliku koaliciju svih protiv HDZ-a! Tko ne želi, treba biti uklonjen kao i HDZ. Jasno je da je sve na građanima i njihovoj volji da ne budu pljačkani.

Svi protiv HDZ-a! Svi za jednoga, jedan za sve! Može li Mislav Kolakušić ujediniti oporbu protiv HDZ-a. Može li poput francuskog plemića D'Artagnana pokrenuti Athosa, Portosa i Aramisa. I tko su najizgledniji hrvatski mušketiri.

Europarlamentarac već u nekoliko navrata opoziciji je uputio otvorene pozive za ujedinjem i to bez obzira jesu li lijevi, desni, središnji! Gornji, donji, crni, bijeli.

Jučer su u Jutarnjem listu objavljene prve konture političke platforme koja je otvorena za sve!

Europarlamentarac s ogromnim ambicijama sudjelovanja u hrvatskom životu okuplja oko sebe sve one koji sve drugo pretpostavljaju jednom jedinom cilju - uklanjanju HDZ-a s vlasti! Poručio je kako EU ima sve manje razumijevanja za lopovluk vladajućih te dodao:

- Kontrola nad pravosuđem jedini je razlog zbog kojeg mnogi, mnogi članovi HDZ-a i njihovih satelita danas još uvijek nisu procesuirani za nebrojena kaznena djela. Kada ih uklonimo s vlasti, neće nam trebati Laura Kovesi za uhićenja, već će to raditi naše, hrvatsko pravosuđe.

Tražim veliku koaliciju svih protiv HDZ-a! Tko ne želi, treba biti uklonjen kao i HDZ. Jasno je da je sve na građanima i njihovoj volji da ne budu pljačkani. Start / Info
10. 9. 2022

- Un pour tous, tous pour un, napisao je slavni francuski književnik Alexandar Dumas. Bila je to poruka koju je njegov glavni junak povijesnog romana "Tri mušketira" uputio preko francuskog plemića D'Artagnana kojem pri tome pomažu trojica mušketira - Athos, Portos i Aramis.

Može li Mislav Kolakušić biti hrvatska verzija francuskog plemića D'Artagnana i ujediniti oporbu. Poslao im je već u nekoliko navrata otvoren poziv za ujedinjem i to bez obzira jesu li lijevi, desni, središnji! Gornji, donji, crni, bijeli. Jučer su u Jutarnjem listu objavljene prve konture političke platforme koja je otvorena za sve!

Napisao je na svojoj stranici:

Velika koalicija svih protiv HDZ-a! Tko ne želi, treba biti uklonjen kao i HDZ. Jasno je da je sve na građanima i njihovoj volji da ne budu pljačkani.

Mislav Kolakušić je prošle godine nakon razgovora s europskom tužiteljicom Laurom Kovesi najavio da će osnivanje Ureda europskog javnog tužitelja biti prvi korak u obračunu s HDZ-ovom korupcijom. Od tada su zahvaljujući europskom tužiteljstvu uhićeni Plenkovićevi ministri Darko Horvat, Gabrijela Žalac, pod istragom su bivši ministri Boris Milošević i Josip Aladrović, a sada je uhićen i bivši ministar Tolušić. Opljačkana je INA, preotet Agrokor, a njegov bivši direkor, a potom i potpredsjednik u Vladi RH podvio je rep bez obrazloženja.


- Kontrola nad pravosuđem jedini je razlog zbog kojeg mnogi, mnogi članovi HDZ-a i njihovih satelita danas još uvijek nisu procesuirani za nebrojena kaznena djela. Kada ih uklonimo s vlasti, neće nam trebati Laura Kovesi za uhićenja već će to raditi naše, hrvatsko pravosuđe, kazao je Mislav Kolakušić

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.