Mađaron Grmoja rušio je Vladu i radio protiv nacionalnih interesa u "Aferi Mostova mreža", koja nema veze sa HDZ-om

Napad je najbolja obrana! Potvrđuje to i HDZ koji je preko Nikole Mažara, zastupnika žestoko poručio:

- Novac u aferi nije korišten za HDZ, nego protiv HDZ-a, a u MOST-ovu korist! Grmoja se u porukama stavlja na stranu Mađarske, jedne strane države, a kontra Hrvatske!

Mađaron Grmoja rušio je Vladu i radio protiv nacionalnih interesa u "Aferi Mostova mreža", koja nema veze sa HDZ-om HDZ Facebook
14. 12. 2023

HDZ je danas na društvenim mrežama okrenuo pilu naopakao i žestoko napao Nikolu Grmoju i stranku Most. Napisali su:

- Nastavak Afere „MOST-ova mreža“: Mržnja, kompleksi, častohleplje. Grmoja je radio protiv nacionalnih interesa!
Zastupnik Nikola Mažar iz Sabora RH: - Dvije su stvari razvidne! Više mjeseci vođena je medijsko-koruptivna operacija obmanjivanja javnosti kako bi se srušila Vlada RH. Upravo je MOST jedan od glavnih aktera te afere. Kako famozna prepiska izlazi u javnost, sve je jasnije da je MOST - poznat kao stranka provokatora i širitelja panike i kaosa - zbog svoje mržnje prema HDZ-u i premijeru Andrej Plenković spreman ne samo koristiti fabricirane „informacije“ i manipulirati, nego čak i izravno ići protiv nacionalnih interesa! Grmoja se u porukama stavlja na stranu Mađarske, jedne strane države, a kontra Hrvatske! I to u trenucima kada , u jeku globalne energetske krize, treba osigurati opskrbu plinom kako bi zaštitila naše građane i gospodarstvo! MOST ne preže ni od čega ako je to usmjereno protiv Vlada Republike Hrvatske. Grmoja nije nekakav „predsjednik Antikorupcijskog vijeća koji se bavi istinom“, nego izravni akter u operaciji rušenja demokratski izabrane vlasti - čak i pod cijenu rušenja nacionalnih interesa! MOST-ovci neće uspjeti pobjeći od ove afere… Za kraj, još jednom vrijedi ponoviti:

- Novac u aferi nije korišten za HDZ, nego protiv HDZ-a, a u MOST-ovu korist!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.