Karolina: - Mostovci su časni ljudi! Grmoja: - "Vidović Krišto se bori protiv korupcije i mi je pozivamo u koaliciju!

Politički brak na pomolu. Jučer su očijukali Most te Odlučnost i pravednost. Ni jedni ni drugi nemaju ništa protiv koalicije u kojoj im je glavni cilj eliminirati korupciju i HDZ!

Nikola Grmoja pozvao Karolinu Vidović Krišto u koaliciju: I ona se bori protiv korupcije. Bivša novinarka nema ništa protvi Mosta, protiv brojnih drugih ima puno toga za reč!

Karolina: - Mostovci su časni ljudi! Grmoja: - "Vidović Krišto se bori protiv korupcije i mi je pozivamo u koaliciju! Patrik Macek / Pixsell
7. 3. 2024

Nikola Grmoja iz Mosta bio je gost je u RTL-u Danas. S njim je razgovarala Dajana Šošić. Kraj mnoštva informacija Pozvao je Karolinu Vidović Krišto u koaliciju: - "I ona se bori protiv korupcije".

Istovremeno je čelnica Odlučnosti i pravednosti gostovala u TV emisiji Večernjeg lista te kazala kako je ona iznimno podozriva prema većem dijelu opozicije, no za Mostovce je kazala kako su i oni časni ljudi te nije isključila koaliciju.

Do sada je Karolina Vidović Krišto stalno govorila kako će sama na izbore, tako da je ovo po prvi put da je nagovijestila kako ima onih s kojim ona i njena stranka mogu surađivati.
 
Most će uskoro predstaviti svoj plan, ali i svog kandidata za premijera, rekao je na RTL-u Nikola Grmoja.


 - “Ne čekamo ništa. Čekamo trenutak pogodan za predstavljanje svog kandidata. Nismo željeli brzati jer smo svjesni da nemamo nekakve tajkune, donatore iza sebe. To će biti idući tjedan”, najavio je i dodao kako smatra da će građani prepoznati da je upravo Most ona opcija koja se kroz cijelo ovo vrijeme. 


 
Ne smatra da kaskaju za HDZ-om.


“Tempirali smo. Čekali smo najavu o raspuštanju Sabora”, rekao je. Hoće li on biti kandidat za premijera ili Marija Selak Raspudić nije želio otkriti.

“To ćete vidjeti uskoro. Da smo željeli to reći, to bismo rekli danas”, rekao je i dodao kako će sigurno biti dva mjeseca kampanje.
 
Spreman je za sve uloge koje će mu Most namijeniti, a hrvatski građani će o odlučiti gdje ga vide. Na pitanje o Boži Petrovu i tome da je ispao iz kombinatorike, rekao je:

“Ne, nije ispao iz kombinatorike: imamo deset izbornih jedinica. Vidjet ćemo gdje će Božo biti”, rekao je, ali dodao da nije odlučeno hoće li biti kandidat za premijera. Naglasio je da je ovo superizborna godina, a Božo Petrov najvažnija je osoba Mosta i ne može se nikako reći da je ispao iz kombinatorike.Program će predstaviti odmah nakon predstavljanja kandidata za premijera: Kroz idućih 15 dana predstavit će i nositelje lista.


 
“Most je jedina od četiri velike stranke koja je sklopila neku suradnju. Mi imamo samo najave ovog lijevog oporbenog bloka. Mi smo davno dogovorili suradnju sa Suverenistima”, kaže.

O Karolini Vidović Krišto kaže da bi je voljeli kao dio koalicije jer se također bori protiv korupcije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.