"Ovo finale večeras igramo ne samo za sebe nego i za Ukrajinu"! Liverpool će finalnu utakmicu Lige prvaka posvetiti Ukrajincima

VIDEO Jürgen Klopp je još jednom pokazao svoju veliku ljudsku toplinu na konferenciji za novinare, koja se poklopila s naslovom himne njegovog kluba "You'll Never Walk Alone".

"Da, utakmica će se održati, ali ne u Sankt Peterburgu kako je bilo predviđeno, već u Parizu! To je samo poruka koju trebamo poslati Rusiji! Život ide dalje, čak i ako ga pokušaju uništiti."
 

"Ovo finale večeras igramo ne samo za sebe nego i za Ukrajinu"! Liverpool će finalnu utakmicu Lige prvaka posvetiti Ukrajincima Jurgen Kloop/Instagram
28. 5. 2022

Trener Liverpoola Jürgen Klopp na tiskovnoj konferenciji uoči večerašnjeg finala Lige prvaka, upitan što misli o trenutnoj situaciji između Rusije i Ukrajine, rekao je da "ovo finale igramo ne samo za sebe nego i za Ukrajinu". Dodao je: "Siguran sam da će i oni to gledati i mi ćemo za njih sigurno odigrati ovaj meč."
 

Uefa je utakmicu u St. Petersburg otkazala zbog ruske invazije na Ukrajinu. Kao alternativno mjesto događaja odabran je Stade de France u Parizu. "Da će se utakmica ipak održati, ali ne u Sankt Peterburgu, to je samo poruka koju trebamo poslati Rusiji", rekao je njemački izbornik i dodao:

"Život ide dalje, čak i ako ga pokušaju uništiti."

Potom se obrušio na suludu ideju organizatora koji su samo nekoliko dana prije utakmice postavili posve novi travnjak za odlučujuću utakmicu dovezavši ga iz Španjolske: "Ako je teren nov, to su obično dobre vijesti. Ali teren je nov od jučer, to definitivno nije tako dobra vijest."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.