U 10. sezoni u Realu, Luka lovi 5. titulu prvaka Lige prvaka! Haaaajmo Kapetane, a onda Katar

Za koga ćete navijati večeras? Real Madrid je pobijedio u posljednjih 7 finala Lige prvaka u kojima je nastupio, ali zanimljivo, zadnju finalnu utakmicu izgubio je upravo od Liverpoola i to davne 1981. i to baš u Parizu.

Liverpool i Real Madrid igraju  večeras od 21 sat na nacionalnom stadionu Stade de Franceu u Parizu finale Lige prvaka (HRT2, Arena Sport 1)

'U finalu nema favorita. Liverpool je velika momčad, iza njega je dobra sezona, osvojio je dva kupa, do kraja se borio za naslov prvaka…Tako da nema favorita. No mi smo puni samopouzdanja', izjavio je Luka Modrić.

Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Espanyol - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - April 30, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates with the trophy after winning LaLiga REUTERS/Susana Vera Photo: SUSANA VERA/REUTERS SUSANA VERA/REUTERS/PIXELL
28. 5. 2022

Luka Modrić (36) igra svoju desetu sezonu u redovima španjolskog Real Madrida. 'Kraljevi' su u sjajnoj sezoni osvojili  pred koji dan titulu prvaka Španjolske, a večeras ih čeka finale Lige prvaka protiv Liverpoola.

'Imamo iskustva u ovom natjecanju. Neki igrači su igrali četiri puta u finalu Lige prvaka, a sada imamo sreće da smo i peti put u njemu. Sada moramo pristupiti utakmici normalno, kao tijekom čitave sezone. U finalu nema favorita. Liverpool je velika momčad, iza njega je dobra sezona, osvojio je dva kupa, do kraja se borio za naslov prvaka…Tako da nema favorita. ', izjavio je 36-godišnji Modrić za BT Sport.

Modrić je pričao i o nastupu s hrvatskom reprezentacijom u Kataru. Hoće li to biti i kraj jedne velike karijere?

'Već sam puno puta rekao da želim završiti karijeru u Real Madridu. Osjećam se dobro, ali ne razmišljam previše o budućnosti. Fokusiran sam na sadašnjost, želim uživati u onome što radim i promatrati na kojoj sam razini. Ako mogu nastaviti ovako...', rakao je Modrić, pa dodao:

'Hoću li biti trener kad završim karijeru? Ne znam još, i dalje razmišljam o tome da igram nogomet. Nadam se da ću se umiroviti za dvije ili tri godine ovdje u Realu. Moram vidjeti kako ću se osjećati, ali sigurno ću ostati u Španjolskoj jednom kada završim karijeru. Jasno vam je da u Realu konstantno moraš biti na jako visokoj razini. Dok se osjećam jak, volio bih nastaviti ovdje...'

 
 

 
 
   
 
 
 
 

S Realom je osvojio Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.