Noćna mora svakog vozača: pogledajte stravična pretjecanja superautomobila s tragičnim ishodom

Internetom kruži snimka čistog horora kojem su svjedočila dvojica Austrijanaca na Sardiniji. Pred njihovim očima odvijala se prava horor priča koja je završila tragično.

Noćna mora svakog vozača: pogledajte stravična pretjecanja superautomobila s tragičnim ishodom Twitter
10. 10. 2023

Sardinija je vrlo popularna turistička destinacija, također zbog svog prekrasnog krajolika i ugodne klime. Uske ceste koje vijugaju oko otoka u ljetnim su mjesecima pune turista željnih pješčanih plaža i nezaboravnih doživljaja. Austrijski bračni par koji je kamperom krenuo u istraživanje Sardinije doživio je noćnu moru na cesti.

Pred njihovim očima odvijala se prava horor priča koja je završila tragično.

Snimku su snimile dvije austrijske turistkinje koje su se vozile kamperom jednom od lokalnih cesta. Pritom ih je prestigao niz superautomobila, koji su, kako je kasnije objasnio jedan od komentatora, dio Sardinia Supercar Experiencea, koji turistima nudi najam superautomobila po povlaštenoj cijeni, koju, naravno, mogu okušati se na lokalnim cestama.Jedan od superbrzih sportaša, ali plavi lamborghini nije pogledao u retrovizor prilikom pretjecanja i sudario se s crvenim ferrarijem koji je u tom trenutku prolazio. ispred njih, a Ferrari je u plamenu sletio na krov.život je izgubio stariji švicarski par koji je sjedio za volanom crvenog Ferrarija. Putnici kampera i Lamborghinija koji je sudjelovao u nesreći odnijeli su je s lakšim ozljedama.
 

Vozač kampera koji je sudjelovao u nesreći ispričao je lokalnom novinaru da su se on i njegova supruga u trenu našli u prevrnutom kamperu: „Gledali smo smrti u oči. Bilo je vrlo dugih trenutaka užasa i nismo mogli razumjeti što se događa. Kad smo izašli iz vozila, doživjeli smo pravi pakao”, ispričao je talijanski vozač kampera i dodao kako će ga slike zapaljenog Ferrarija pratiti do kraja života.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.