On je No.1 među automobilističkim influencerima! Automobilski entuzijast koji je svoju strast pretvorio u unosan posao

URNEBESNI VIDEO: Sebastien Delanney je automobilistički INFLUENCER No.1. Ništa neobično, reklo bi se, ali 25-godišnjak se može pohvaliti s nekoliko stotina tisuća pratitelja i suradnjama s najprestižnijim automobilskim markama. Čak i s Batmobilom. Umjesto studija posvetio se realizaciji video uradaka i postao pravi hit. Njegovi roditelji bili su sve samo ne oduševljeni njegovom idejom da postane youtuber i influencer. Dali su mu inicijalnih tisuću eura, govoreći mu da pokuša preživjeti s tim.

On je No.1 među automobilističkim influencerima! Automobilski entuzijast koji je svoju strast pretvorio u unosan posao You Tube
28. 2. 2022

Priča o Sebastienu Delanneyju priča je o automobilskom entuzijastu koji je uz određenu vještinu svoju veliku ljubav prema automobilima pretvorio u unosan posao. I ne samo to, mladić je jedan od najvećih influencera, a njegova garaža skriva Ferrari 430 Scuderia i Porsche 911 Turbo S. Nije loše za 25-godišnjaka rođenog u Nici, koji sada žanje plodove svog rada.

Dobre ocjene su ga dovele v Monako

“Dogovor je bio jednostavan, ako budem imao dobre ocjene, roditelji su mi obećali da će me odvesti u Monako gdje ću moći fotografirati aute. Moj djed i bratić bili su veliki auto-entuzijasti i želio sam s njima podijeliti svoja otkrića”, priznao je nedavno Sebastien u intervjuu za Monaco Tribune. Zasukao je rukave, sjeo pred knjige i počeo se vraćati kući s boljim ocjenama. Želja mu se ostvarila, ali trud nije bio uzaludan. Fotografije je objavio na svom You Tube kanalu, jer su ih mogli gledati i njegov djed i bratić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seb Delanney (@sebdelanney)

Uz pomoć automobila trenirao je i pamćenje, jer ga je majka poticala da se prisjeti svih modela čeličnih konja. Kad su otišli na sladoled, zamolila ga je da izrecitira sve marke i modele automobila koji su prolazili. Bilo je to u vrijeme kada je na You Tube objavljivao naljepnice fotografija, a već s 13 godina okrenuo je kameru prema sebi i snimio svoj prvi video. Snimao je automobile i ujedno objašnjavao njihove karakteristike. “Lutajući po garažama, sreo sam mehaničara koji me upoznao s Ferrarijem”, prisjeća se Francuz čiji je YT kanal u to vrijeme imao tisuću pratitelja.

Umjesto studija posvetio se realizaciji video uradaka

S petnaest godina otputovao je na Otok, provevši odmor u Walesu. Na zapadnoj britanskoj obali bolje se upoznao s mnogim prestižnim otočkim brendovima. Po povratku je svoje video zapise objavio na internetu. U Velikoj Britaniji je upoznao puno prijatelja koji su dali otkaze i počeli objavljivati ​​na You Tube kanalima, pa nije želio propustiti val. Umjesto da pohađa studij u Madridu kako je planirano, posvetio je svoje vrijeme stvaranju videa. Njegovi roditelji bili su sve samo ne oduševljeni, dali su mu tisuću eura, govoreći mu da pokuša preživjeti s tim.

Do slave uz pomoć prijatelja Stefanosa Tsisipasa

“Srećom, nisam morao plaćati stanarinu. Moj prijatelj, tenisač Stefanos Tsisipas u to je vrijeme upravo prodavao svoj Maserati, a ja sam preuzeo ulogu brokera da malo zaradim. Sve što zaradiš iznad cijene koju ja tražim, slobodno zadrži za sebe", rekao je.
Sebastien se prisjetio početaka u intervjuu za monaške medije. Od tada su započele brojne suradnje s raznim automobilskim markama. Lexus Elise, Alpine A110, Audi R8, Ferrari 430 Scuderia i Porsche Turbo S samo su neki od čeličnih ljepotana za čijim je volanom sjedio mladić. Uređivanje videa mu je oduzimalo cijele noći, pa je bilo malo vremena za spavanje. Svu je ušteđevinu uložio u automobile, što mu se isplatilo.
 

U prometnoj nesreći uništio Batmobil

Danas posjeduje uspješnu tvrtku, razapetu između Ženeve i Monaca, kako bi pomogao promovirati mlade sportaše i start-upove. Svoje znanje o automobilima i društvenim mrežama iskoristio je kako bi od toga napravio profitabilan posao.

Na Instagramu ga prati gotovo 300.000 pratitelja, a puno ih je više na njegovim dvojezičnim You Tube kanalima. Veliku pozornost privukao je i 2019. godine, kada je za milijunsku cijenu kupio repliku Batmobila, s motorom Lamborghini Gallardo V10.

Neslavno je završio na francuskim cestama, jer je gotovo cijeli prednji dio uništen u nesreći s Renault Scenicom. Iako ovih dana živi svoj san, ne planira se smiriti. Tržištu je predstavio vlastitu marku obuće, no želio bi aktivno pridonijeti elektrifikaciji superautomobila i jednog dana čak sudjelovati u utrci.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.