Jennifer Lopez i Ben Affleck proslavili su prvu godišnjicu braka, rekla mu je

Jennifer Lopez i Ben Affleck obećali su si vječnu ljubav prije godinu dana u Las Vegasu, a o njihovom vjenčanju priča se i danas. Pjevačica je suprugu čestitala godišnjicu braka emotivnom porukom i nizom fotografija s njihovog vjenčanja.

Jennifer Lopez i Ben Affleck proslavili su prvu godišnjicu braka, rekla mu je Vir: Instagram
24. 8. 2023

“Na današnji dan prije godinu dana...” – započela je svoju emotivnu ispovijest pjevačica, a onda nastavila: “Dragi Bene, sjedim sama, gledam u prsten, emocije su me obuzele i zbog toga pjevam i pjevam. Kako smo sletjeli ovdje bez osvrtanja?! Ovo je moj život ... Jennifer."

Iako je poznato malo detalja o samoj ceremoniji, koja je održana 16. srpnja, vjenčanje Bena Afflecka i J.Lo bilo je malo i skromno, prema više izvora. Jennifer je tada rekla da ima najbolje svjedoke koje možete poželjeti, haljinu iz starog filma i jaknu iz Benova ormara. Zavjete koje su čitali u maloj kapelici napisali su sami. Prstenje koje smo si poklonili nosit ćemo do kraja života”, napisala je tada latino diva.


 

Podsjetimo, Lopez je prema podacima iz vjenčanog lista promijenila prezime i usvojila suprugovo. Jennifer i Ben započeli su vezu 2002. godine, potom su se zaručili, a njihova je romansa pukla 2004. godine. Nakon 18 godina, par je obnovio ljubav koja je jača nego ikad i okrunili je brakom. Čini se da poznatom glumcu smetaju kamere i nije ljubitelj akcije na crvenom tepihu, no J. Lo ne smetaju svjetla reflektora pa prema pisanju stranih medija par demantira.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.