Jennifer Lopez u novom filmu glumi ovisnicu o seksu: "To je nešto najosobnije što sam ikada napravila" (VIDEO

Film je zapravo "osobno ljubavno putovanje" čuvene glumice. Glumi seksualnu ovisnicu koja se bori pronaći ljubav.
 

Jennifer Lopez u novom filmu glumi ovisnicu o seksu: "To je nešto najosobnije što sam ikada napravila" (VIDEO Instagram/Jennifer Lopez
21. 1. 2024

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ostavila je zbunjene obožavatelje nakon što je objavila trailer za svoj nadolazeći film This Is Me... Now: A Love Story, u kojem se čini da glumi seksualnu ovisnicu koja se bori pronaći ljubav.

Rečeno je da će nadolazeći mjuzikl prikazati "osobno putovanje ljubavi i važnost ljubavi prema sebi" pjevačice, a ona ga je opisala kao "najosobniju stvar" koju je ikada napravila. Trebao bi izaći 16. veljače, zajedno s njezinim novim albumom
  This Is Me, izvijestili smo.

Osobni događaj

Čini se da Jennifer, 54, glumi izmišljenu verziju sebe, ali trailer povlači paralele iz njezinog stvarnog života, uključujući činjenicu da se udavala nekoliko puta. Puno se toga događa u dvominutnom traileru: u prvih 30 sekundi vidimo Lopez kako se grčevito drži svog stvarnog supruga Bena Afflecka dok on vozi motor, kako se upušta u uzbudljivu vezu s nekim drugim i kako se udaje. "Znam što kažu o meni... beznadnim romantičarima... da smo slabi. Ali nisam slaba", kaže Aniston kao naratorica u filmu.
 

Obožavatelje je razljutila scena u kojoj joj prijatelji interveniraju i optužuju je da je ovisna o seksu. "Mislimo da si možda ovisnica o seksu", kažu joj prijatelji nakon što se vrati kući s muškim društvom. Optužbu prati raskošna snimka na kojoj se Lopez skida dok se ljubi s muškarcem u staklenoj poslovnoj zgradi. Zatim se scena vraća na intervenciju - Lopez se u nevjerici smije i odgovara: "Što!?" Ali optužbe prijatelja zatim su potkrijepljene montažom njezinog burnog ljubavnog života, uključujući tri raskošna vjenčanja s muškarcima koje igraju Tony Bellissimo, Derek Hough i Trevor Jackson. U filmu još igraju i s Trevor NoahomKim PetrasPost MalonomKeke PalmerSofio Vergaro i Neilom deGrasse Tysonom.

Previše provokativno? Jennifer Lopez u neobičnoj odjeći

Trailer također daje uvid u padove i padove njezinih veza, jer se može čuti kako jedan muškarac govori: "Nikad ti nije dosta." Drugi se žali na "konstantno kritiziranje", dok treći dodaje: "Ona misli da sam ja njezin zaposlenik".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Najavljujući trailer za 65-minutni kratki film, glumica, koja je u svom stvarnom životu četiri puta otišla do oltara, napisala je na Instagramu: "Godinama nisam bila ovako nervozna, uplašena i uzbuđena da s tobom nešto podijelim! Priča o putovanju od 'Ovo sam ja...tada' do 'Ovo sam ja...sada' najosobnija je stvar koju sam ikada napravio."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.