Jennifer Lopez otkrila kako je prvo Valentinovo bilo nešto posebno za nju i Bena Afflecka

Popularni zvjezdani par Jennifer Lopez i Ben Affleck otkrili su što su "radili" na Valentinovo... Iscrtali su na svojim tijelima tetovaže u znak vječne ljubavi. Ponovo se vole 100 na sat!

Jennifer Lopez otkrila kako je prvo Valentinovo bilo nešto posebno za nju i Bena Afflecka Instagram/Jennifer Lopez
16. 2. 2023

Glumci Jennifer Lopez i Ben Affleck, koji su se vjenčali u kolovozu 2022., proslavili su svoje prvo Valentinovo u braku s odgovarajućim tetovažama.

"Obveza. Sretno Valentinovo, ljubavi moja", napisala je 53-godišnja glumica na Instagramu i dodala niz snimaka.

Na prvoj fotografiji J.Lo je pokazala svoju novu tetovažu znaka beskonačnosti sa strelicom u sredini.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Simbol, koji se nalazio na lijevoj strani njezinih prsa, ima "Jennifer" ispisano na jednoj strani tetovaže i "Ben" na drugoj. Affleck je napravio sličnu tetovažu odmah ispod pazuha, s dvije preklapajuće strelice sa slovima Između stabljika slovo J i B. 53-godišnja pjevačica i glumica podijelila je i niz fotografija sa svojim 50-godišnjim suprugom na kojima se s ljubavlju gledaju.

Pozornost su privukli fotografijom

U jednom od zanimljivih isječaka očito su rekreirali pjevačičin spot "Jenny from the Block" u kojem par leži na jahti dok ju glumac hvata za stražnjicu, prenosi pagesix.

Među nizom fotografija su i dvije iz njihove burne romanse s početka 2000.

Pjevačica rođena u Bronxu upoznala je bostonskog srcolomca 2001. na snimanju njihovog filma Gigli, a Affleck ju je zaprosio sljedeće godine. No, na žalost mnogih obožavatelja, prekinuli su prije vjenčanja i obnovili svoju ljubav 2021. godine.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.