Vili Beroš 5. je u nizu ministar zaražen SARS-CoV-2, a već su ga preboljeli Divjak, Malenica, Brnjac i Butković

13 : 5 vode NEGATIVNI protiv POZITIVNIH ministara u Vladi RH. - Ministar je stabilnog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa, napisao je danas Marko Milić, glasnogovornik Vlade referirajući se na zdravstveno stanje Vili Beroša. Objavio je ovu jednu te istu rečenicu već peti put za nekog od ministra iz Vlade Andreja Plenkovića.

Ista zdravstvena, poslovna, ministarska... priopćenja odašilju se iz Vlade još od 14. srpnja kad je prva bila zaražena Blaženka Divjak, bivša ministrica Prosvjete i obrazovanja. Samo sedam dana nakon nje i odmah po imenovanju nove Vlade od 18 ministara istu sudbinu doživio je Ivan Malenica. Ministar Uprave. I ON imao je blage simptome, baš kao što ih ima i Vili Beroš ministar Zdravstva.
- Ministar/ica je jučer osjetio/la prve blaže simptome i otišao se testirati. Osjeća se dobro i ima blagu kliničku sliku, navode u Vladi, kazali su i za Olega Butkovića, ministra Prometa, a jednako tako i za Nikolinu Brnjac, ministricu Turizma i sporta. I opet je bila napisana i rečenica iz Vlade: - Ministrica Brnjac svoje obveze nastavlja obavljati u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa. "Samoizolacija je određena i članovima njene obitelji, a epidemiolozima su dani podaci o bliskim kontaktima ministrice u posljednjih 48 sati. Ministar Vili Beroš je stabilnog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom te nastavlja obavljati svoje obveze u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa, priopćili su." Posljednja Milićeva objava, vezana uz Beroševo zdravstveno stanje bila je već nekoliko puta ranije napisana

Ministar je jučer osjetio prve blaže simptome i otišao se testirati. Osjeća se dobro i ima blagu kliničku sliku, navode u Vladi.

Vili Beroš 5. je u nizu ministar zaražen SARS-CoV-2, a već su ga preboljeli Divjak, Malenica, Brnjac i Butković Bojan Haron Markičević/Start
19. 11. 2020

Oleg Butković je tijekom jučerašnjeg dana obavio testiranje na COVID-19 te je dobio pozitivan nalaz, izvijestilo je Ministarstvo. Ministar se osjeća dobro obzirom da ima blaže simptome bolesti te će svoje radne obaveze nastaviti obavljati u samoizolaciji poštujući preporuke epidemiologa i liječnika - 8.11

25. listopada “Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac obavila je u nedjelju testiranje na prisutnost koronavirusa, a rezultati testa pokazali su da je pozitivna na koronavirus”, rekao je Hini glasnogovornik Marko Milić. Ministrica je danas osjetila simptome bolesti te se odlučila testirati, a dobrog je zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom, odnosno blago povišenom temperaturom.
Ministrica Brnjac svoje obveze nastavlja obavljati u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa. Samoizolacija je određena i članovima njene obitelji, a epidemiolozima su dani podaci o bliskim kontaktima ministrice u posljednjih 48 sati”

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.