Eliot Ness ukazao se u Hrvatskoj! Kolakušić zaziva drukčiju Hrvatsku i Drugu republiku, ne osvoji li 600.000 glasova projekt staje i on će biti tek najbolji HR europarlamentarac ikada

- Iza mene stoje građani, a dobrodošli su svi koji žele promjene, a i normalni i pošteni članovi HDZ-a i SDP-a. Mi ne idemo kao stranka, mi smo građanska inicijativa i kao takvi ići ćemo i na parlamentarne izbore, ako na ovima osvojimo najmanje 600.000 glasova. Ne dogodi li se to, tu moj politički angažman u Hrvatskoj prestaje! Za Kolindu i Milanovića je kazao kako nisu pravi kandidati HDZ-a i SDP-a, već je to Škoro, njihova poveznica u stvaranju plavo-crvene koalicije!
- Ako je netko apsolutist, moćnik i diktator onda je to predsjednik Hrvatske vlade, a mene su častili tim kvalifikacijama, rekli mi da sam i sadam husein, kazao je Mislav Kolakušić danas gostujući u emisiji Nedjeljom u dva Hrvatske radio televizije

Eliot Ness ukazao se u Hrvatskoj! Kolakušić zaziva drukčiju Hrvatsku i Drugu republiku, ne osvoji li 600.000 glasova projekt staje i on će biti tek najbolji HR europarlamentarac ikada Igor Stažić
27. 10. 2019

-"Pomislih: ili je lud ili je genije, ali prije ovo drugo", samo je jedna od desetine tisuća reakcija na briljantan nastup Mislava Kolakušića. Eliot Ness ukazao se u Hrvatskoj! Kolakušić zaziva drukčiju Hrvatsku i Drugu republiku, a reakcije građana na društvenim mrežama su sjajne.
U Nu2 predstavio je jasno predsjednički program u kojem se zalaže za drukčiju Hrvatsku, rekli bi za DRUGU REPUBLIKU.
Kolakušić jasno pokazao s kim imaju posla, za Kolindu i Milanovića kazao kako nisu pravi kandidati HDZ-a i SDP-a, već je to Škoro, njihova poveznica u stvaranju plavo-crvene koalicije!
Ako je netko apsolutist, moćnik i diktator onda je to predsjednik Hrvatske vlade, a mene su častili tim kvalifikacijama, rekli mi da sam i sadam husein, kazao je predsjednički kandidat koji se nakon ovakvog iskrenog, realnog i jednostavnog nastupa nameće kao netko tko dobro zna što hoće, ne lupeta, ne priča bajke i ne estradizira kampanju i proziva građane ta koje tvrdi da vlast proizlazi iz naroda i da o njima sve ovisi!
Kazao je i o porezi na nekretnine kako Porezna uprava mora biti servis građana, a Porezna agencija će se baviti kriminalcima! Kao da je prepisao plan Eliot Nessa, slavnog istražitelja koji je bandu stavio iza rešetaka, a zloglasnog Al Caponea dočekao na izbjegavanju poreza.

Kolkaušić je kod Stankovića kazao i kako bi smanjio državnu i lokalnu samoupravu za 30 posto!

- To znači ukidanje brojnih tijela, i naravno posljedično ukidanje barem 100.000 radnih mjesta. Ukinuo bi i brojne općine, a opstale bi samo one koje se mogu same financirati.  Ja sam odmah nakon europarlamentarnih izbora na prvoj konferenciji za novinare rekao da je sljedeći korak kandidatura na predsjedničkim izborima. I da bi se išlo u treći korak ovog političkog projekta i programa, potrebno je na njemu ostvariti 600.000. Ako se ne ostvari 600.000, projekt staje, rekao je Kolakušić te nastavio kako je na europskim izborima oporba je osvojila 600 tisuća glasova, a HDZ i SDP, koji će uskoro biti jedna velika koalicija, 440 tisuća glasova. Dodao je gostujući na HRT-u: - Znači mi 600 tisuća, oni 440 tisuća. Oni su zajedno osvojili osam mandata, mi četiri mandata. Tko bi vladao Hrvatskom? Vladali bi oni i dalje. Da je svih tih 600.000 bilo u jednoj opciji, znate li kako bi to onda izgledalo? Dva mandata SDP, tri mandata HDZ i sedam mandata ta opcija. Predsjednik je jedini kojem građani direktno daju mandat i on je jedini koji ima pravo zahtijevati da se sve opcije na parlamentarnim izborima okupe oko njega - rekao je.

Kazao je i kako "danas u Hrvatskoj o svemu odlučuje Plenković, prije njega M ilanović, a prije njega Sanader i nastavio: -Prije njih je odlučivao dr. Franjo Tuđman jer smo imali predsjednički sustav. Zašto je predsjednički sustav nekoliko puta pošteniji? To se uopće ne da mjeriti. Ovdje građani, svatko od nas, direktno bira između na kraju dvije opcije, u čije ruke želi predati svoju sadašnjost i budućnost, rekao je dodavši da sve ovisi o tome žele li građani jednu osobu koja odgovara i koju su sami direktno izabrali, a ne onu koju su im koalicije izabrale. Ako to žele, moramo se vratiti na predsjednički sustav, rekao je. Kako? Vrlo jednostavno. Postoji samo jedan način, zato što parlament to nikada neće učiniti. Postoji referendum. Referendum koji podržava predsjednika Republike Hrvatske će sigurno proći, poručio je.

slike: screenshot; HRT

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.