I Puljak je kao i Kolakušić u ropotarnici prošlosti, samo što je eurozastupnik puno finiji i profinjeniji od njega koji sa ženom drpa novce

Što s time ima Kolakušić, zna samo Željko Kerum i nitko drugi. Bolesno, bludno, lascivno, nisko, jadno!!! - "Puljak, Ivošević i Baričić su teški retardi i ako su bolesni treba ih liječiti. To su ljudi koji žele voditi Split? Da im je netko ponudio malo seksa i oni nasjednu, a oni bi vodili grad, a ovi im je posla slike gole guzice?", izjavio je na pres konferenciji Željko Kerum koji likuje, jer kako kaže sad su u borbi za gradonačelnika Splita ostali samo on i HDZ-ovac Đogaš.

Iz čista mira u priču o političkim luzerima upleo je Željko Kerum i Mislava Kolakušića, najaktivnijeg hrvatskog eurozastupnika koji na društvenim mrežama ima i tisuću puta veću podršku od splitskog kandidata za gradonačelnički mandat, čija prosječna objava ima doseg od 350.000 korisnika.

Kerum je na press konferenciji Ivicu Puljka, Bojana Ivoševića i Luku Baričića nazvao retardima, ali nije uspio izgovoriti riječ "eksplicitne".

Kazao je još: - "U Puljkovoj stranci ima on i njegova žena i kako da drpaju novce"
Željko Kerum o aktualnim događajima u Splitu
Author: Ivo Cagalj Ivo Čagalj / Pixell
13. 6. 2022

Nova afera u Splitu i to u predizbornoj kampanji! I to s nevjerojatnim lascivnim porukama koje su navodnim djevojkama iz Srbije, od kojih je jedna navodno maloljetna, slali donedavni dogradonačelnik Bojan Ivošević i bivši gradski vijećnik Luka Baričić. Burno je od sinoć, a danas su u Splitu press konferenciju održali Ivica Puljak, Bojan Ivošević i Luka Baričić, a potom i Željko Kerum, čiju su stranku iz Pametnog optužili da su im nasapunali dasku i da su s lažnih profila navukli Baričića i Ivoševića da traže seksualne usluge preko mreže. Puljkova stranka adresirala je "agenta prevare na mrežama" upravo u navodnom Kerumovom suradnku, Tonćiju Omračenu.

Što s time ima Kolakušić, zna samo Željko Kerum i nitko drugi

Luka Baričić je na Puljkovoj presici rekao da se povlači iz politike, ali je rekao da mu je sve smješteno te za aferu optužio Tonćija Omrčena bliskog stranci Željka Karuma.

Omrčen: Igrom slučaja sam vidio tu korespondenciju
"Kakvi lažni profili, ja koliko sam čitao o Ivoševiću, on je tehnički potkovan. Ja sam igrom slučaja vidio korespondenciju njega i tih sestara, zašto nije sve to objavio?" rekao je Omrčen.

Kako vi onda imate tu korespondenciju, pitali su ga novinari.

"Vidio sam ono što je u Večernjem, a neke vaše kolege govore da ima i više od toga. Tu je masturbacija, pokazivanje spolovila gospodina Baričića, navođenje na bludne radnje. To sam saznao zahvaljujući vašim kolegama", rekao je Omrčen.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.