Pametno i Puljak u sex parodiji Željka Keruma koji nudi "dirty talk i send nudes, slanje i eksplicitnih fotografija", a sve prerušen u sestru Nevenku

DNO ILI STANDARD HR POLITIKE? Samo jednom majka takvog rađa! Željko Kerum ima novi biznis, nudi usluge Puljku, Ivoševiću, Baričiću i njima sličnima. "Dirty talk i send nudes, slanje i eksplicitnih fotografija"... Željko Kerum "dao se u promet" na svom Facebooku naslovivši objavu: - "Milica, Srbija, 19 godina". Prerušio se u svoju sestru Nevenku Bečić, uzeo mobitel u ruku i spreman je očito na CYBER SEX a la Pametno i užario društvene mreže.

Komentari koje dobiva su nevjerojatni, uglavnom poput ovog: - Milice, lepa si, al prestara za Ivoševića. On voli one ispod 18 godina.

Pametno i Puljak u sex parodiji Željka Keruma koji nudi "dirty talk i send nudes, slanje i eksplicitnih fotografija", a sve prerušen u sestru Nevenku Željko Kerum FB
15. 6. 2022

Foto ilustracija: Željko Kerum / Facebook

Hrvatsku i splitsku političku scenu trenutno trese afera s porukama eksplicitnog sadržaja koje je dojučerašnji Puljkov suradnik Luka Baričić izmjenjivao s navodnom djevojkom iz Srbije, a u aferu je upetljao i Bojana Ivoševića koji se onda dopisivao s navodnom maloljetnicom. Željko Kerum dočekao ih je na backhend i na dnevnoj ih bazi razvaljuje, a uz put se očeše i o mnoge koji s pričom nemaju ama baš nikakvu vezu. Popput Mislava Kolakašića. Puljku je tako kazao Kerum da pripada ropotarnici prošlosti baš kao i Mislav Kolakušić, no prema dovitljivom vlaju europarlamentarac je "puno finiji i profinjeniji".

Kerum se u svemu ovome odlično zabavlja i pliva u svemu kao riba u vodi, jer ovo je teren kojeg on najbolje poznaje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.