- "Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece, Kerum u 3 mjeseca: 6 vrtića, 0 neupisane djece"! Pri tome je istakao sebi najomiljeniju sliku Zapadne obale, "njegovih ruku djelo"

Živopisni Željko Kerum krenuo je u kampanju za splitskog gradonačelnika "na najjače". Postavio dvije slike, Zapadnu obalu koju je "on sagradia" te kuhara Puljka sa suprugom. Posebno se okomio na trenutnog gradonačelnika, a ni druge nije štedio. Kazao je:

- Puljak, svašta si nadrobija, ali je jednadžba jako jednostavna.

Željko Kerum u 3 mjeseca: 6 vrtića, 0 neupisane djece. Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece”, napisao je na svojoj FB stranici Kerum, uz fotografiju bračnog para Puljak, na kojoj gradonačelnik Splita poslužuje punjene paprike svojoj supruzi, saborskoj zastupnici Marijani Puljak. Pri tome je postavio kao naslovnu sliku na svoju FB stranicu splitsku Zapadnu obalu na koju je posebice ponosan, jer je njegovih ruku djelo!

- "Puljak u 10 mjeseci: 6 punjenih paprika, 556 neupisane djece, Kerum u 3 mjeseca: 6 vrtića, 0 neupisane djece"! Pri tome je istakao sebi najomiljeniju sliku Zapadne obale, "njegovih ruku djelo" Željko Kerum FB
26. 5. 2022

Kerum, je prije nekoliko dana prozvao Puljka da izjavom o navijačkim neredima pokušava pridobiti dodatne glasove na izborima.

“Dragi prijatelji, evo se moram opet javit. Čitam na portalima licemjernu izjavu Puljka. Koristi nevolju navijača koji su pritvoreni ne bi li prigrabio još koji glas. Koji žicar, do jučer je žica lovu za kampanju, a sad još ovo, dno dna. U zadnje vrime ide stalno na utakmice i na kojoj je god bia niti jednu nismo dobili, Hajdukova crna mačka. Nadan se da u četvrtak neće doć na Poljud”, napisao je Kerum na Facebooku.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.