Đuro iz "Đurologije" ima se "čime" pohvaliti! Sa suprugom Tanjom Ribič "pobjegao" je u Zanzibar na odmor, slike su čarobne

 
FOTO: Poznata Slovenka još poznatijeg Bosanca u kupaćem kostimu zapanjila je svojom božanstvenom figurom. Slovenska glumica i pjevačica Tanja Ribič, njen suprug Branko Đurić 'Đuro' i cijela obitelj iskoristili su priliku da pobjegnu u tople krajeve. Za vrhunac nezaboravnog odmora obožavatelje je oduševila čarobnom fotografijom, na kojoj se pohvalila zavidnom vitkom figurom. Ima čime, tim prije, jer ima 53.
 

Đuro iz "Đurologije" ima se "čime" pohvaliti! Sa suprugom Tanjom Ribič "pobjegao" je u Zanzibar na odmor, slike su čarobne Instagram
13. 3. 2022

Tanja Ribič i njezin suprug Branko Đurić 'Đuro' zamijenili su zimske temperature za sve popularnije odredište za odmor među Slovencima, otputovali su na popularni otok Zanzibar gdje su otkrili prirodne ljepote, istražili more i prepustili se suncu. "Vitamin D skupljamo u bogatoj prirodi i dobrom raspoloženju u skromnim ljudima. Zakon", napisala je Ribič, koja je velika zaljubljenica u more, a zajedno sa suprugom i dvije kćeri, Zalom i Elo, stvorila je dom na slovenskoj obali u Fiesiju.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

53-godišnja slovenska glumica i supruga čuvenog Đure odmor je završila pravom “Instagram fotografijom #, kako ju je nazvala.” Evo još jedne Instagram fotografije. Doviđenja. Zbogom, slobodna zemljo! Zadnji kokos.

Zelena kokosova voda je prirodni izotonik. Meso je još mekano i zasitno. Goloruki mještani penju se i do 20 metara visoko u krošnje palmi. Ova je dodatno ukrašena cvjetovima bugenvilije, koji cvjetaju u raznim bojama", napisala je Tanja koja je upoznala i Mariborčanku Marinu Lanzu koja vodi boutique hotel Next Paradise na Zanzibaru. Tijekom posjeta privukla je veliku pažnju. začudili su se na njezinu lijepo oblikovanu i vitku građu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

"Kada puniš 19 godina?" bio je jedan od komentara. "Kako dobro izgledaš", napisao je drugi. “Božanski lik, poštovanje, draga Tanja”, nije krila oduševljenje korisnica Instagrama. "Kad voziš auto, obavezno imaj dokumente. O punoljetnosti", našalio se jedan od njezinih pratitelja ispod objave.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.