Bliski sudar lijepe Đurine supruge s medvjedom koji je navalio na nju kad ga je prestala hraniti medom

Tanja Ribič doživjela bliski susret s medvjedom: Imamo video u kojem divlja zvijer pokazuje sav svoj bijes.

Glumica i pjevačica Tanja Ribič uhvaćena je na snimci s medvjedom. U pozadini je netko povikao: "Bježite!", a čuje se i rika divlje zvijeri...

Bliski sudar lijepe Đurine supruge s medvjedom koji je navalio na nju kad ga je prestala hraniti  medom Tanja Ribič/Facebook
25. 8. 2023

Slovenska glumica i pjevačica Tanja Ribič i supruga znanog Đure, na društvenoj mreži Instagram podijelila je video koji mnogima tjera strah u kosti. Na njoj je ona s divljom životinjom, malim medvjedom, kojem nudi med iz drvene žlice.

Kad ponestane meda, tek četiri mjeseca star medo pokazuje svoju divlju narav, riče i kreće prema Ribičevoj. Kao što možete vidjeti u videu, glumica se nije dala uplašiti kada netko iz pozadine kaže: “Bježi!”, ona mirno odgovara da je sve u redu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

 
"Ostvarila mi se životna želja! Moram se družiti s četveromjesečnim medvjedom! Majka mu je ubijena i sada je na brizi ljubitelja životinja. Zanimljivo da je već opasan. Zbog kandži. Kad naljutio se jer je ostao bez meda i riknuo, svi su pobjegli, ja se nisam dala uplašiti i brzo sam zgrabila novu žlicu i opet je bio zadovoljan...", napisala je glumica uz video koji je podijelila, što je naravno odmah dobilo brojne lajkove i komentare."Prekrasni miš, kako divno iskustvo, Tanja. Bravo. Hrabra si i zato što si bila neustrašiva i imala meda, sve je bilo ok. Mala djeca bez roditelja uzimaju ljude za svoje roditelje i definitivno osjećati ljubav i suosjećanje", glasio je jedan od brojnih komentara. Glumica Tanja Ribič i njezin suprug, glumac i redatelj Branko Đurić Đuro poznati su kao veliki ljubitelji životinja,  vegetarijanci. 

Vegetarijanka već 17 godina

Slavni par je prije nekog vremena, gostujući na Una TV, pričao i o vegetarijanstvu i presudnom trenutku zbog kojeg je Đuro punih 17 godina bez mesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNA TELEVIZIJA (@unatelevizija)

“Završili smo snimanje filma sa životinjama, zvao se Ljubav, traktor i rock 'n' roll', rekla je Ribičeva, a Đuro dodao: 'Na kraju snimanja smo imali roštilj, pitali smo gdje su te svinje ( s kojim je snimao, op. a.), a netko je samo pogledao u tanjur." Dodao je kako su shvatili da možda jedu glumci s kojima su zajedno snimali te je to bio odlučujući trenutak da prestane jesti meso .
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.