Đurina tužna supruga i prelijepa glumica Tanja Ribič: "Trudimo se koliko možemo, ali beba samo odšeta."

Glumica Tanja Ribič ne krije da će joj ovaj gubitak biti težak i iznimno bolan.

Đurina tužna supruga i prelijepa glumica Tanja Ribič: "Trudimo se koliko možemo, ali beba samo odšeta." Instagram/Tanja Ribič
6. 9. 2023

Glumica Tanja Ribič je oduvijek bila veliki ljubitelj životinja i to je ostala do danas. Brojna odbačena živa stvorenja spasila je s ulice, a već su kod njih pronašla dom kod Đure i Tanje, a nedavno je Tanja još jednom pokazala koliko veliko srce ima kada je kod njih zauvijek pronašla dom za još jednu prekrasnu krznenu bebu.

https://govorise.metropolitan.si/traci/domaci-traci/presrecna-ana-tavcar-vsem-sporocila-lepo-novico-cestitke-dezujejo/

"Izgubljena, izgladnjela "beba", teška jedva 1,5 kg. Naša Nikica, također preživjela iz Crne Gore, već je jako bolesna, trudimo se da joj život produžimo i olakšamo. Ali beba hoda...

Znala sam to pojavit će se odnekud mali anđeo da nam pomogne prebroditi rastanak, znala sam da će se pojaviti, da je meni suđena i da ću joj trebati", napisala je na svom Instagramu, a čini se da je nova članica obitelj je također već dobra prijateljica s Nikicom, barem ako je suditi po fotografijama koje je Tanja objavila na svom Instagramu, na kojima se vidi da dvije malene čupavice već dijele krevet, a vidi se i da su se savršeno slagale i da su se već sprijateljili, što je naravno divno, pa se međusobno druže i krate vrijeme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Pa, Tanji definitivno nije lako, jer svaki rastanak sa psom je izuzetno bolan i to zna svaki vlasnik psa koji je to ikada doživio. Naravno, nadamo se da će sada kada obitelj ima novog člana sve biti malo lakše i da će srce biti malo manje ranjeno. Ali uvijek postoje lijepe uspomene koje griju srce u vrijeme kada su krzneni psi već ostavili dugu iza sebe.

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.