Faca iz "Sex i grada" seksualno je napastovao žene i izgubio ulogu u očekivanom nastavku serije

Krajem prosinca web je preplavila vijest da je Chris Noth, poznat kao "Faca" u poznatoj seriji "Sex and the City", optužen za seksualni napad. Posljednji put smo ga vidjeli na snimanju nastavka serije "Sex and the City" pod nazivom "And Just Like That". No i ta je suradnja nakon incidenta prekinuta.
Nekoliko žena ga je optužilo za seksualni napad.


 

Faca iz "Sex i grada" seksualno je napastovao žene i izgubio ulogu u očekivanom nastavku serije screenshot sex and city
7. 1. 2022

Chris Noth potvrdio je povratak u očekivanom oživljavanju serije "Sex and the City", a manje od tjedan dana kasnije nekoliko žena ga je optužilo za seksualni napad. Vijest je poprimila ogromne razmjere i glumac je dobio odbijenicu za nastavak suradnje u popularnoj TV seriji.

"Saznala sam da imam krv na majici. Otišla sam odatle. Otišla sam u stan svoje prijateljice, koji je u istoj zgradi", prisjetila se Zoe i dodala: "Kasnije sam dobila šavove u bolnici. Došla su dva policajca , ali nisam mogao reći tko je on."

Druga žrtva, Lily, optužila ga je za nedolično ponašanje nakon što ju je pozvao u svoj stan. Trebao sam joj reći da je brak laž. Kasnije su imali spolni odnos u stolici, a žrtva je u međuvremenu plakala.

Avina treća žrtva rekla je da je tada imala samo 18 godina i da je radila kao hostesa i pjevačica u jednom od njujorških restorana. "Nije čuo riječ ne", rekla je, a sljedećeg jutra udovi su je užasno boljeli.

Glumac je žestoko demantirao optužbe

"Optužbe koje su protiv mene iznijeli pojedinci koje sam upoznao prije mnogo godina, čak i desetljeća, kategorički su pogrešne", rekao je Noth.

Ove priče mogu biti od prije 30 godina ili 30 dana - to ne znači uvijek ne - to je granica koju nisam prešao. Sastanci su bili sporazumni. Teško je ne sumnjati u vrijeme kada su priče isplivale na površinu. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam ovo: nisam zlostavljao te žene."

Odgovorni so se odločili za prekid suradnje

Kreativni tim serije "I baš tako" odlučio je prekinuti suradnju s Nothom, nakon što je nekoliko glumica optužilo glumca za seksualni napad.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.