Sex i silovanje natjerali i BBC da otkaže seriju snimljenu prema romanu Agathe Christie, zbog Ed Westwicka

Mladi Britanac Ed Westwick većini je poznat iz popularne serije ''Gossip Girl'', ali i filma ''J. Edgar'' u kojemu je glumio s Leonardom Di Capriom. Još je jedan u nizu onih koji su optuženi za seksualno zlostavljanje i iskorištavanje

Sex i silovanje natjerali i BBC da otkaže seriju snimljenu prema romanu Agathe Christie, zbog Ed Westwicka Instagram/edwestwick
14. 11. 2017

Ed Westwick, sve popularniji glumac, našao se u skandalu jre ga dvije ženske osobe optužuju da ih je silovao! On optužbe oštro negira te poručuje da surađuje s policijom kako bi istina izašla na vidjelo. No, BBC-u je sama optužba bila dovoljna da zaustavi snimanje serije ''Ordeal by Innocence'', prema romanu Agathe Christie, u kojoj jednu od glavnih uloga igra Westwick. Seriju je BBC planirao prikazati za božićnih blagdana te se očekivala velika gledanost.

Slična situacija dogodila se i Kevinu Spaceyju, ali za razliku od njega, Westwick se više puta oglasio putem društvenih mreža kako bi svima poručio da je nevin i da nema nikakve veze s optužbama te da je za njega obeshrabrujuće i tužno što na temelju nepotvrđenih i nedokozanih optužbi mnogi zaključuju kako je on spreman na takav gnjusan čin.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.