Da je on predsjednik bio rata nikad ne bi bilo i "život je previše kratak da biste bili nesretni"

Đole Đorđe Balašević širio je sreću, ljubav, mir. Gromada, ljudina, stijena... Borio se stihovima i glazbom protiv ludila i ako mislite da nije uspio, varate se. ZA SVA VREMENA OSTAT ĆE DUBOKO U NAMA. Njegova rečenica: - Ostaje gorak osjećaj poraza iza čitave moje mirnodopske, kozmopolitske priče najbolje progovara o kojem je divu bila riječ. Često je znao kazati, - A u šta smo utrošili svoje najbolje godine života. On nije dangubio. Ostavio je trag koji nikad neće proći. A iza njega će ostati pjevani stihovi koje će dirati buduće naraštaje.

Da je on predsjednik bio rata nikad ne bi bilo i "život je previše kratak da biste bili nesretni" Ivana Ivanovic/PIXSELL
20. 2. 2021

“Jednog dana zastaćete negde nasred neke dobro poznate ulice, pogledaćete u nebo i razumećete zašto se sve baš tako desilo. Duboko ćete udahnuti novi život i hrabrim koracima krenuti dalje i najzad shvatiti da je život previše kratak da biste bili nesretni.”

Iza njega će ostati pjevani stihovi koje će dirati buduće naraštaje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.