Čovjek koji je bio iza srpskih rešetaka: - Narodu kojem se stalno laže oduzet je kapacitet da misli i sudi, znakovito je istaknuo znanu misao nesuđeni novi gradonačelnik Zagreba

Znakovita poruka Damira Vanđelića koji je citirao misao znane filozofkinje Hannah Arend: - To stalno laganje i nema za cilj da narod povjeruje u laži, već je cilj da ni u što ne vjeruje. Takvom narodu nije oduzet kapacitet za akciju, već kapacitet da misli i sudi. S takvim narodom možete raditi što želite. Istaknuo ju je na svom FB zidu Damir Vanđelić i to samo nekoliko sati nakon što je i definitivno odustao od izbora za gradonačelnika Zagreba.

Čovjek koji je bio iza srpskih rešetaka: - Narodu kojem se stalno laže oduzet je kapacitet da misli i sudi, znakovito je istaknuo znanu misao nesuđeni novi gradonačelnik Zagreba Sandra Simunovic/PIXSELL
4. 2. 2021

Photo: Sandra Šimunović/PIXSELL

Brojne su reakcije na ovakvo znakovito obraćanje šefa ureda za potresom razrušena područja, a mi ovdje navodimo samo neka od njih. Uglavnom se da sažeti veliki žal od odustajanja čovjeka koji je branio Hrvatsku 1991. na prvoj liniji fronte, koji je bio zatočen u srpskim logorima, koji je usprkos svemu završio prestižna međunarodna sveučilišta, koji je bio na čelu velikih i dokazanih hrvatskih kompanija, koji ima i privatni OPG u Istri i koji je zapravo idealno rješenje i za puno veće funkcije od onih koje trenutno obnaša.

- HDZ je postigao taj cilj! Uz pomoć sdp-a naravno!!

- Ne daj se. Samo i dalje dosljedno i pošteno. Nema oružja koje esencijalne vrijednosti može eliminirati. Ako nigdje drugdje bar u krugu koji kontroliraš, a tvoj je velik i zato go straight.

- Vodite se osjećajima, a ne ularima kojima vodite svoje ljubimce..

- Cilj je zacrtan jos 1990. godine.Nisu oni pustili vlast da je drugi uzmu. Složili su dugoročni način upravljana.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.