ZRIN je naziv iza koje se skriva Damir Vanđelić, baš kao i sve što nam ubrzo sprema zatočenik srpskog logora u Glini, branitelj i vrhunski manager

Vanđelić kreće i nešto opasno kuha! PROČITAJTE ŠTO TO. Hoće li ZRIN prerasti u 169. HR političku stranku? Dojučerašnji saveznik Andreja Plenkovića, a danas jedan od njegovih najvećih kritičara i službeno predstavio organizaciju s kojom želi i politički djelovati u Hrvatskoj. Zove se ZRIN i neodoljivo imenom podsjeća na Nikolu Šubića ZRINskog, sigetskog junaka, heroja bitke sa Sulejmanom Veličanstvenim, a i na unuka Jurja (IV.) Zrinskog, koji je ostao zapamćen po tome što je tiskao prvu hrvatsku knjigu na kajkavskom narječju "Decretum tripartitum".

Kako je naveo na Facebooku ZRIN zapravo znači ZNANSTVENO RAZVOJNA INICIJATIVA

Manager, opegeovac, zatočenik srpskih logora i bivši šef Fonda za obnovu, MBA diplomac iz Finance na MBA LIVERPOOL UNIVERSITY, Nadzornog odbora INA... dugo je najavljivao svoj ulazak u političku Arenu. Ono što je obećao to je i uradio. Na društvenim je mrežama predstavio ZRIN, znanstveno razvojnu inicijativu koja bi trebala udarati i politički tempo Hrvatskoj. Namjere su Inicijative a sada skrivene, ali iz komunikacije se da naslutiti kako Damir Vanđelić vabi sebi srodne istomišljenike. Zadnja nova registrirana stranka je ona 168. po redu, Ivana Vilibora Sinčića i zove se "Ključ Hrvatske".  Čestitali su mu brojni, a tako i istaknuti skulptor, Hadezeovac i bivši kandidat za čelnika gradskog HDZ-a Ivan Kujundžić.

Damir Vandjelic."Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL" Sandra Simunovic/PIXSELL
1. 6. 2022

Vanđelić nešto opasno kuha! Objavio je pred mjesec dana obrise "paklenog" plana za rušenje postojećeg političkog establišmenta u Hrvatskoj, a najavio je i
"Thing tank revoluciju" koja se navodno sprema se u Hrvatskoj!

Je li sazrijelo vrijema da i mi dobijemo svog Robreta Goloba, managera koji je u Sloveniji sve do pred 14 dana bio potpuni autsajder, a sad će biti premijer i političar koji je osvojio najviše mandata u cijeloj solvenskoj povijesti. Damir Vanđelić, čovjek koji je bio zatočenik srpskog logora u Glini, branitelj Domovinskog rata, vrhunski poduzetnik, nesuđeni zagrebački gradonačelnik..., iznio je na društvenim mreža obrise, sad je očito, svog političkog "paklenog" plana s kojim želi doći na vlast!

Maltretiranje s UDBOM i perifernim problemima odvlači fokus, a prema Damiru Vanđeliću postoji milijun drugih prioriteta, a oni najvažniji nastali su u zadnjih 10 godina i posljedica su:

- Hrvatska ima broj stanovnika manji za 9,25 posto, odnosno za 396. 360 stanovnika
- broj zaposlenih direktno na proračunu je povečan preko 4.000 novozaposlenih
- dobili smo valjda 20.000 novih branitelja- pandemija
- potresi

Čovjek koji je bio iza srpskih rešetaka:

- Narodu kojem se stalno laže oduzet je kapacitet da misli i sudi, znakovito je istaknuo znanu misao nesuđeni novi gradonačelnik Zagreba.


Znakovita poruka Damira Vanđelića koji je citirao misao znane filozofkinje Hannah Arend: - To stalno laganje i nema za cilj da narod povjeruje u laži, već je cilj da ni u što ne vjeruje. Takvom narodu nije oduzet kapacitet za akciju, već kapacitet da misli i sudi. S takvim narodom možete raditi što želite.

Evo što je još znakovito govorio

Oni će uvesti euro i pobjeći u Bruxelles. Zaustavimo ih!!! Samo Njemačka i Nizozemska imaju korist od eura, svi ostali su teški gubitnici zajedničke valute
STOP EURU, napisao je Damir Vanđelić, dojučerašnji saveznik Andreja Plenkovića, a danas jedan od njegovih najvećih kritičara za kojeg tvrdi kako će najviše profitirati uvođenjem zajedničke valute!

"Vlada je uložila u promociju uvođenja eura 27 milijuna kuna, a cilj joj je samopromocija u Bruxellesu, jer svoju buduću poziciju i plaću oni vide tamo.
Ja svoju plaću i budućnost sebe i svoje djece vidim u Hrvatskoj i zato sam racionalno PROTIV uvođenja EUR sada."

U žestokim protesnim pismima Damir Vanđelić, čovjek koji je bio zatočenik srpskog logora u Glini, branitelj Domovinskog rata, vrhunski poduzetnik, nesuđeni zagrebački gradonačelnik, manager koji je upravljao Adris Grupom, Croatia osiguranjem, Inom, koji ima uspješan OPG posjed u Istri... isticao je i sljedeće:

Sluganska HR politika omogućila je Rusima da se domognu naše zemlje, voda i Agrokora, Mađari energetike,

a ima ih još koji su narušili HR suverenitet
Damir Vanđelić, razotkriva kako je Hrvatska postala ekonomski i politički vazal Mađara, Rusa i još mnogih. Da nije prije lex Agrokora izmijenjen Zakon o koncesijama ne bi se mogle prenijeti koncesije na zemlju i vodu ruskim bankama. Naveo je: - Mislite li da je slučajnost da odvjetnik banke VTBa 17.3.2017. radi za našu Vladu ugovore o prepuštanju svih 100 % Todorićevih udjela isključivo ruskim bankama, a da pri tome drugi, uglavnom HR vjerovnici, izvise.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.