Cmrok će iduće zime postati najbolje sanjkalište u Europi

Milan Bandić najavio je jučer na konferenciji za medije da će od livade Cmrok iduće zime napraviti najbolje sanjkalište u Europi 

Cmrok će iduće zime postati najbolje sanjkalište u Europi Grad Zagreb
16. 2. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer na konferenciji za medije održanoj na kultnom zagrebačkom sanjkalištu najavio da će iduću zimu od livade Cmrok napraviti najbolje sanjkalište u Europi. 

"Ove godine smo improvizirali, ali iduće godine će to biti najbolje sanjkalište u Europi, koje će ostati za generacije na Cmroku", istaknuo je Bandić. 

Prema riječima voditelja Skijališta Sljeme Igora Žiljaka, koji je predstavio projekt budućeg sanjkališta, ideju da se na jednu stranu livade Cmrok stavi pokretna traka osmislio je upravo gradonačelnik. Traka će, kako je najavio, biti duga110 metara, a djecu će sa dna livade voditi natrag gore. 

Žiljak je otkrio i da bi uz dio za sanjkaše, na Cmroku dio prostora odvojili i za škole skijanja. U planu su i ljetni sadržaji, poput vrtuljaka, tornjeva za penjanje i tzv. tubinga, spuštanja na kolutu niz plastičnu stazu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.