Bruce Willis i njegova bitka s vremenom: obitelj ga želi sačuvati u dobrom sjećanju

Obitelj je ganuta velikim razumijevanjem ljudi! Hollywoodska zvijezda, koja se proslavila ulogom u akcijskom filmu "Umri muški", već se neko vrijeme bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Bruce Willis i njegova bitka s vremenom: obitelj ga želi sačuvati u dobrom sjećanju Instagram/Bruce Willis/fotomontaža
22. 2. 2023

Bruceu Willisu, koji se posljednjih godinu dana bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima, nedavno mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija. Glumčevo stanje napredovalo je, kaže njegova supruga Emma Heming Willis, pa je njegova obitelj - uz suprugu, njihove male kćeri Mabel i Evelyn, bivša supruga Demi Moore te njihove kćeri Rumer, Scout i Tallulah - fokusirana na pomoć živite što dulje ispunjenijim životom.

Izvor blizak obitelji Willis kaže da je obitelj u ovim teškim trenucima postala bliža nego ikada. Glumčeva 44-godišnja supruga želi da Mabel i Evelyn, koje imaju tek 10 i 8 godina, stvore što više ugodnih uspomena na svog oca.

"Ona želi da Brucea zapamte kao nevjerojatnog, zabavnog oca. Želi da imaju najbolje uspomene na njega", rekao je neimenovani izvor, prenosi People.com.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Točna dijagnoza

Glumac je u međuvremenu usredotočen na to da ostane aktivan, držeći svoj raspored prepun različitih aktivnosti svaki dan, dodao je izvor, koji kaže da Willis održava svoje tijelo i um aktivnima. 67-godišnjak ima frontotemporalnu demenciju, također poznatu kao FTD, otkrila je njegova obitelj 11 mjeseci nakon što je otkriveno da mu je djiagnosticirana afazijo - jezični poremećaj koji utječe na njegove kognitivne sposobnosti. "Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu u proljeće 2022., njegovo stanje je napredovalo i sada imamo precizniju dijagnozu", izjava na Instagramu koju je napisala njegova brižna obitelj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Obitelj je ganuta velikim razumijevanjem ljudi

Dodali su kako su glumčevi problemi s komunikacijom samo jedan od simptoma njegove bolesti. "Koliko god bolno bilo, olakšanje je konačno imati jasnu dijagnozu." Napisali su kako je Willis uvijek pronalazio radost u životu i pomagao svima koji su ga poznavali da učine isto. Zato im je puno značilo kada su vidjeli zabrinutost kojom su ljudi diljem svijeta reagirali na vijest o glumčevu zdravstvenom stanju. “Bili smo jako dirnuti ljubavlju koju ste dijelili prema našem dragom suprugu, ocu i prijatelju u ovom teškom trenutku”, napisali su i dodali da im sve to omogućuje da glumcu pomognu da živi svoj život punim plućima, prenosi People.com.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.