Supruga Brucea Willisa otvorila dušu i otkrila nove detalje o zdravstvenom stanju zvijezde: "To je obiteljska bolest"

Bolest koja je zahvatila holivudsku zvijezdu je neumoljiva. Demencija je slavnog glumca odvojila od filma i zakomplicirala mu i obiteljski život. Dijagnosticiran mu je moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije.

Supruga Brucea Willisa otvorila dušu i otkrila nove detalje o zdravstvenom stanju zvijezde: "To je obiteljska bolest" Bruce Willys / Instagram
26. 9. 2023

Žena Brucea Willisa Emma Heming otkrila je u talk showu Today nove detalje o težini stanja svog supruga koji se posljednjih godina bori s demencijom. U srcedrapajućem intervjuu opisala je koliko je Willisova bolest utjecala na nju i njihove dvije male kćeri. "Kada kažu da je to dio obitelji, to je istina", rekla je. Na pitanje je li glumac svjestan što mu se događa, odgovorila je "teško je znati".
 

Diagnoza blagoslov in prekletstvo

Heming je objasnio da je Willis izgubio sposobnost odlučivanja o stvarima. Ona sama sebe ne smatra njegovim skrbnikom, već se opisuje kao "brižna partnerica". Unatoč problemima i brigama s kojima se nosi otkako je njezinom suprugu dijagnosticirana demencija, Hemingova je rekla i kako joj je ta dijagnoza olakšala život, a prema njezinim riječima, to je i blagoslov i prokletstvo, jer je tek s dijagnozom konačno uspjela. Možemo razumjeti što nam se događa i počeli smo to prihvaćati. "To ga ne čini manje bolesnim, ali samo prihvaćanje i saznanje što se događa s Bruceom čini ga malo spokojnijim", rekla je.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Spomnimo

Zvijezdi filmova Umri muški, 12 majmuna, Šesto čulo i mnogih drugih prošle godine dijagnosticiran je moždani poremećaj koji utječe na sposobnost učinkovite komunikacije. Također se zbog svog stanja morao povući iz glume.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.