Bruce Willis u Disneylandu: oduševio je svijet ovim potezom

Iako se glumčeva obitelj bori s njegovom teškom dijagnozom, s njim proživljavaju i jako lijepe trenutke.

Bruce Willis u Disneylandu: oduševio je svijet ovim potezom Instagram/Emma Hemming
5. 6. 2023

Emma Heming Willis, supruga glumca Brucea Willisa, na društvenim je mrežama podijelila video s nedavnog putovanja u Disneyland u Kaliforniji. 68-godišnji glumac, koji se s obitelji vozio atrakcijom Splash Mountain u tematskom parku, jednom je rukom zaštitio svoju kćer koja je sjedila do njega, a drugom joj je prekrio lice. “Pazi”, rekao joj je u kratkom isječku tijekom vožnje. “Mislim da ćemo imati još jednu vožnju”, našalio se. U komentarima je nekoliko obožavatelja istaknulo koliko je Willis zaštitnički nastrojen prema svojoj kćeri: "Baš lijepo od njega! On radi tatin sigurnosni pojas." Supruga je kao odgovor napisala: "Uvijek" i dodala emotikon srca.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

 
 
Obitelj je više nego očito imala prekrasan dan u Disneylandu. Emma Heming Willis napisala je uz video: "Možete se kladiti da će se ova obitelj vratiti po još zabave i smijeha kada ponovno otvorite Tianin Cove! Hvala za sve uspomene Splash Mountain".

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.