Tom Hardy i Steven Knight zajedno surađuju na još jednom projektu - adaptaciji romana Charlesa Dickensa

Steven Knight, Tom Hardy i Ridley Scott udružuju snage na projektu koji će oživiti najpoznatije priče legendarnoga Charlesa Dickensa.

Tom Hardy i Steven Knight zajedno surađuju na još jednom projektu - adaptaciji romana Charlesa Dickensa LTA/WENN/PIXSELL
28. 11. 2017

Steven Knight, tvorac serije ''Peaky Blinders'', adaptirat će priče Charlesa Dickensa, a počinje najpoznatijom – ''A Christmas Carol'', iz 1843. godine. Na projektu će surađivati s prominentnim holivudskim imenima, kao što su Ridley Scott i Tom Hardy.

Knight i Hardy su već surađivali na seriji ''Taboo'', koju je Knight kreirao s njegovim ocem, Chipsom Hardyjem. Nova adaptacija najpoznatije priče prikazivat će se u tri dijela na BBC-u, ali tek 2019. godine. Detalji oko odabira glumaca još uvijek nisu poznati, kao ni to hoće li se Hardy pojaviti u budućim adaptacijama. Kad je govorio o budućim adaptacijama, Knight je izjavio: ''Imati šansu donijeti i interpretirati ovakvu priču na novi način je zaista jedan od najvećih privilegija. Trebaju nam sreća i mudrost da bismo ovo napravili kako treba''.

''A Christmas Carol'', odnosno ''Božićna priča'', priča je o Ebenezeru Scroogeu, hladnome bankaru kojega na Božić posjete duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti te ga natjeraju da uvidi koliko se sebično ponašao te kako je to ponašanje utjecalo na njegov život i ljude koji ga okružuju.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.