Arnold Schwarzenegger sudjelovao u prometnoj nesreći, naravno on je kao u filmu prošao bez ozljeda i ožiljaka, sudionica u nezgodi odvezena u bolnicu

75-godišnjak očito nema baš sreće na cesti, jer mu je ovo druga nesreća u godinu dana.
 

Arnold Schwarzenegger sudjelovao u prometnoj nesreći, naravno on je kao u filmu prošao bez ozljeda i ožiljaka, sudionica u nezgodi odvezena u bolnicu Arnold Schwarzenegger/Instagram
6. 2. 2023

Foto: Arnold Schwarzenegger/Intagram

Glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger doživio je prometnu nesreću u Los Angelesu. Žena na biciklu uletjela je u traku kojom je vozio 75-godišnjak i skrivila nesreću. Glumac je neozlijeđen, a žena je prevezena u bolnicu, navodi TMZ.
 

 
Biciklistica je navodno u nesreći zadobila lakše tjelesne ozljede, a oporavak će kratko trajati. Schwarzenegger neće biti kažnjen zbog nesreće, jer je nije mogao izbjeći.

To nije bila njegiva prva nesreća u zadnjih 365 dana

U siječnju 2022. glumac je doživio tešku prometnu nesreću. Vozilo u kojem je bio bivši guverner Kalifornije sudarilo se s crvenom Toyotom Prius, pri čemu su se aktivirali zračni jastuci terenca, glumčev automobil se prevrnuo na Toyotu, potom se okrenuo i zabio u Porsche Cayenne. U nesreći je teško ozlijeđen vozač drugog automobila, koji se kasnije oporavio.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.