Evo i prvih fotografija novog modela Renaulta. Koliki će biti?

Novi Espace bit će nešto manji od prethodne, pete generacije. Konačno predstavljanje slijedi, ne prije proljeća.
 

Evo i prvih fotografija novog modela Renaulta. Koliki će biti? Renault
15. 2. 2023

Renault je korak naprijed na putu do predstavljanja jednog od najprepoznatljivijih modela posljednjih desetljeća. Espace SUV je prije nekog vremena konačno povučen iz ponude, no tada mu je Renault brzo odlučio dati još jednu priliku i brzo ga je odlučio vratiti u ponudu. Ali u potpuno drugačijem obliku. Kao što je poznato, bit će transformiran u crossover, a novi će model zapravo dijeliti platformu s pridošlicom koja je nedavno ušla na slovensko tržište, modelom Austral.

Zapravo, uvelike će dijeliti dizajn s potonjim, ali to neće biti isti automobil. Naime, iako će biti dostupan i s pet i sa sedam sjedala, Espace će biti znatno duži. S dužinom od 4,72 metra svog će manjeg brata nadmašiti za 21 centimetar.S druge strane, novi Espace bit će nešto manji od prethodne, pete generacije, jer je potonji s dužinom od 4,86 ​​već koketirao s oznakom pet metara. A iako se čini da će novajlija povrh svega imati i dužu haubu, ipak bi trebala nuditi nešto više prostora u kabini; sve to zahvaljujući dužoj kabini, koja će nuditi 2,48 metara prostora.
 

Šesta generacija ovog modela također se ističe velikim staklenim površinama, što najnovije fotografije još ne otkrivaju. One će se duboko urezati u stupove karoserije, no kakav će biti konačni izgled automobila, bit će jasno uskoro. Najvjerojatnije u ožujku, s obzirom na to da Renault planira predstavljanje u rano proljeće.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.