[VIDEO]: Na novinarku je tijekom izvještavanja uživo udario terenac - no ipak je odradila posao. Kako, pogledajte

Poput lavine obrušio se na novinarku Chevrolet Avalanche! 25-godišnja izvjestiteljica Tori Yorgey izvještavala je za NBC News s terena zbog izlijevanja vode u gradu Dunbaru kada ju je iznenada udario vozač, a auto joj je srušio stalak za automobil.

[VIDEO]: Na novinarku je tijekom izvještavanja uživo udario terenac - no ipak je odradila posao. Kako, pogledajte Youtube: @Today
24. 1. 2022

Novinari, koji često izvještavaju uživo s terena, znaju biti u nepredvidivim situacijama. Ponekad je opasno, pogotovo kada se izvještavaju o opasnim pričama. To je potvrdila i 25-godišnja novinarka Tori Yorgey, koja je izviještavala o izlivu vode u Zapadnoj Virginiji. Očito je izvještavala s terena sama, bez filmske ekipe, samo sa svojom mobilnom kamerom. Ali upravo dok sluša voditeljicu studija i čeka njezinu riječ, Chevrolet Avalanche skreće lijevo iza nje. Vozač je očito previdio mladu novinarku i udario ju, oborio na tlo i srušio joj opremu za snimanje. Onda iznenađujući ishod - Tori je slučajno ostala nevjerojatno mirna. Zvuči kao da govori: „Upravo me udario auto, ali sve je ok. To je samo televizija uživo."

Vozačica Avalancha je stala i provjerila je li Tori ozlijeđena, a na kraju joj se ispričala. Usprkos što joj nije bilo dobro, odlučila je s poda pokupiti opremu i dovršiti snimanje. Iz NBC News su kasnije otkrili kako je tek nakon odrđenog posla Tori kasnije samo otišla u bolnicu na pregled. Ubrzo je puštena, jer nije imala ozljeda. Rekla je da je osjetila samo malo bolove u leđima i desnoj nozi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.