VIDEO! Nesreća balona u Prekmurju! Pola Beltinca bez struje zbog nesreće i udara u vod struje

Balon je pri padu udario u električni vod i počeo je gorjeti. Jedan od troje članova posade uspio je iskočiti iz košare, a druga dvojica su se ponovno počela dizati u plamtećem balonu, pri čemu im je košara visjela s balona, visivši  doslovno na uzici.

VIDEO! Nesreća balona u Prekmurju! Pola Beltinca bez struje zbog nesreće i udara u vod struje GGOMANG / Pixabay
11. 5. 2022

Foto: GGOMANG / Pixabay

Uprava Republike Slovenije za civilnu zaštitu i pomoć u katastrofama javlja da se oko 18.20 sati u Beltincima dogodila zrakoplovna nesreća. Kako javlja portal Sobotainfo, nesreća se dogodila kod Osnovne škole Beltinci, točnije u Žitnoj ulici. Srušio se zračni balon.

Pad je u objektiv uhvatila kamera

Objavljujemo video koji potvrđuje da je nesreća zaista bila opasna, jer je balon pri padu udario u električni vod i počeo gorjeti. Jedan od troje putnika uspio je iskočiti iz košare, a druga dvojica su se ponovno počela dizati, pri čemu im je košara visjela s balona visivši gotovo doslovno na uzici.


Srećom, na kraju su uspjeli sletjeti u dvorište obližnje kuće. Kako je balon tijekom pada udario u jednu od električnih instalacija, dio Beltinaca ostao je bez struje.

Je  li tko ozlijeđen?

Prema do sada poznatim informacijama, nitko od osoba u košari balona nije ozlijeđen.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.