VIDEO: Incident prilikom javljanja uživo! Izašao je pred reporterku, natočio si piće i nazdravio uz jake psovke

"Srbija je fašistička država", rekao je revoltirani prolaznik ravno u kameru i točno ispred novinarke koja je bila u direktnom prijenosu. Pri tome je otvorio piće i svima nazdravio!

Novinarka je tijekom cijelog događaja ostala potpuno mirna i nije se dala omesti.

Novinarima se tijekom izvještavanja uživo s terena mogu dogoditi mnoge nepredvidive stvari. Što, naravno, bilježi i kamera. Ovaj put je na društvenim mrežama zaokružio video u kojem su si prolaznici dopustili previše.

VIDEO: Incident prilikom javljanja uživo! Izašao je pred reporterku, natočio si piće i nazdravio uz jake psovke RTS Srbija/posnetek zaslona
15. 6. 2022

Gledatelji jutarnjeg programa Radiotelevizije Srbija imali su nemili događaj tijekom izravnog prijenosa novinara. Pritom je novinarka ostala potpuno pribrana.
 

Što se je dogodilo?

Neznanac je stao pred kameru i pred novinarkom počeo točiti piće. Novinarka je samo zbunjeno gledala što radi, a on je već stajao iza nje i pokazivao i na srednji prst. "Srbija je fašistička država", rekao je.

Novinarka je tijekom cijelog događaja ostala potpuno mirna, na što je kasnije komentirala: "To se može dogoditi i tijekom programa uživo. Ali nema veze, nastavljamo našu priču."

Odazivi gledatelja iznimno pozitivni 

Snimka se proširila društvenim mrežama, a brojni korisnici novinarku su zasuli čestitkama na njenom ponašanju koje je, prema njihovim riječima, bilo "profesionalno" i "mirno". Javili su se i oni koji su pasivno podržavali njegovu akciju: “Rekao je istinu”, dodali su.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.