Hyundai predstavlja novi i30 N Line

Nakon uspješnog lansiranja i30 N modela, prvog serijskog automobila visokih performansi s “N” značkom, Hyundai proširuje svoju ponudu modela uvođenjem nove N linije u Europi. Model i30 N Line je prvi model s novom obradom, što uključuje elemente vanjskog i unutrašnjeg dizajna poznatog iz modela i30 N u svrhu atraktivnijeg vizualnog dojma. Mehanička konfiguracija – uključujući ovjes, kočnice i odziv motora također su podešeni tako da dodatno začine redovan i30 peterovratni model

24. 7. 2018

Dizajnerska nadogradnja i30 N Line podudara se s mnogim elementima uvedenim na uspješni i30 N model. Među tim elementima su prednji i stražnji odbojnici, isključivo naglašeni za N Line sa srebrnom bojom. Aluminijski 18-inčni naplatci koji pridonose dinamičnijem izgledu po prvi puta su dostupni na peterovratnom Hyundai i30 modelu. Nova dvostruka ispušna cijev straga i značka N Line na boku sprijeda, signaliziraju da se radi o posebnoj opremi i30 modela.

U interijeru, kupci mogu odabrati posebna “N” sjedala s boljom bočnom podrškom. Perforirani kožni upravljač, metalne papučice i “N” ručica mjenjača daju vozaču zanimljivo iskustvo u vožnji. Prostran i praktičan interijer iz redovitog i30 modela s peterim vratima i u N Line paketu nudi udoban prostor za sve putnike.

Za sportsku i dinamičnu vožnju, u N Line paketu je podešen ovjes i odziv motora. Zbog unaprijeđenih voznih značajki uz N Line opremu i30 se isporučuje sa PS4 Michelin Performance gumama. Nove veće prednje kočnice dodatno poboljšavaju i30 N Lineov sportski karakter.

Kupci i30 N Line modela će moći birati između 1,4-litrenog T-GDI turbobenzinca sa 140 KS i 1,6-litrenog CRDi dizelskog modela sa 136 KS.

Kako bi proslavili uvođenje linije N Line, Hyundai je napravio video isječak koji ističe dizajn i inženjerski paket novog automobila. Uz automobilsku legendu Gabriele Tarquinija, testnog vozača Hyundai Motorsporta, humoristični video clip pruža prvi pogled u i30 N Line paket.

U videu, Tarquini s lakoćom upravlja i30 N Line automobilom i uz veliku preciznost vožnje pozicionira i30 N Line na točno mjesto gdje će uhvatiti kapljice čili umaka za svoj burger, dodajući začin na svoju hranu na isti način kako je N Line paket začinio model i30. i30 N Line će biti dostupan u Europi od ljeta 2018. godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.