Zlatni glas sopranistice Antonije Dunjko za finale ciklusa "Zlatni Zagreb", u utorak

Prekrasni salon Palače Dverce zasjat će u utorak, 6. veljače, sasvim "posebnim sjajem" na najnovijemu koncertu ciklusa "Zlatni Zagreb". Iz Amsterdama stiže pjevačica "zlatnoga glasa"

Zlatni glas sopranistice Antonije Dunjko za finale ciklusa "Zlatni Zagreb", u utorak G.A.D. Produkcija
5. 2. 2018

Za "sjajni" finale toga po svemu jedinstvenoga koncertnog ciklusa za utorak se sprema posebna glazbena poslastica. Iz Amsterdama 6. veljače stiže pjevačica "zlatnoga glasa" - sopranistica Antonia Dunjko.
Dobitnica je brojnih domaćih i stranih nagrada i priznanja, a u Amsterdamu trenutačno gradi uspješnu opernu karijeru. Kritika ističe njezinu "izraženu umjetničku osobnost" (Večernji list), a publika s odobravanjem dočekuje njezine nastupe na koncertnim i opernim pozornicama.

U pratnji cijenjenoga orguljaša i pijanista Edmunda Borića-Andlera i "zlatne trube" Igora Mrnjavčića za nastup u ciklusu "Zlatni Zagreb" priprema bogati program koloraturnih, opernih i operetnih arija, a prije svega obilje dobre glazbe za brojne ukuse. Bach, Händel, Verdi, Dvořák... zaživjet će te večeri doista "posebnim sjajem" na koncertu koji, stoga, jednostavno ne smijete propustiti.

Palača Dverce jedna je od najljepših palača Gornjega grada. Njezina posljednja privatna vlasnica, barunica Klotilda Buratti, u raskošnoj plesnoj dvorani na prvome katu priređivala je raznolika primanja i zabave, a danas dvorana služi za gradske svečanosti i protokole. Koncerti "Zlatnog Zagreba" kroz nastupe naših najboljih mladih glazbenika otkrivaju ovu palaču najširoj publici. Ciklus se održava uz potporu Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, Milana Bandića.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.