''House of Cards'' nastavlja se snimati, ali kako će izbaciti Franka Underwooda?

Na veselje mnogih fanova, serija ''House of Cards'' nastavlja se snimati, unatoč skandalima vezanima za glavnoga glumca - Kevina Spaceya.

''House of Cards'' nastavlja se snimati, ali kako će izbaciti Franka Underwooda? houseofcards/Instagram
28. 11. 2017

Nakon što je izbio seks-skandal čiji je glavni akter bio Kevin Spacey, tvorci serije ''House of Cards'' objavili su da zaustavljaju snimanje šeste sezone. No, na iznenađenje nekih, fanovi su se pobunili jer smatraju da ne treba cijela ekipa ispaštati zbog jedne osobe.

Izgleda da su producenti bolje razmislili te odlučili da se snimanje ipak nastavlja. Producentska kuća koja stoji iza serije ''House of Cards'', Media Rights Capital, poslala je dopis glumcima i osoblju iza kamere, u kojemu navodi kako je postignut dogovor s Netflixom pa se produkcija šeste sezone nastavlja. Također je najavila da će ekipi i osoblju, koje uključuje scenariste, asistente u uredu i računovođe, biti isplaćeni honorari za prethodno razdoblje pauze. Naglašeno je kako je cijela produkcija veća od samo jedne osobe, pritom aludirajući na Spaceyja, prenosi TV Line.

CLAIRE UNDERWOOD POSTAJE GLAVNI LIK?

Ne zna se kada ćemo gledati šestu sezonu, ali je poznato da su snimljene prve dvije epizode, koje će morati biti nadosnimane jer u njima glumi Spacey. Ono što tvorcima predstavlja najveći problem je to što se moraju nekako riješiti njegova lika - Franka Underwooda, pa postoji velika mogućnost da će biti ubijen. Hoće li onda Robin Wright (Claire Underwood) postati glavna zvijezda serije, tek ćemo vidjeti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.