Propast Kevina Spaceyja – Ridley Scott ga mijenja drugim glumcem, a Sony je isti film povukao kao kandidata za Oscara

Nakon mnogobrojnih optužbi za seksualno zlostavljanje na račun Kevina Spaceyja, popularni glumac gubi uloge te ga se odriču i oni koji su surađivali s njim

Propast Kevina Spaceyja – Ridley Scott ga mijenja drugim glumcem, a Sony je isti film povukao kao kandidata za Oscara Instagram/kevinspacey
9. 11. 2017

Ridley Scott, jedan od najpriznatijih svjetskih redatelja, odlučio je u svome filmu ''All The Money in The World'' zamijeniti glavnoga glumca. Iako je film već završen i spreman za prikazivanje, glavnu ulogu je odradio Spacey i upravo zato ga Scott mijenja Cristopherom Plummerom. Tako će Plummer morati snimiti sve scene u kojima je glumio Spacey, a ponovno snimanje će odraditi i glumci koji glume sporedne uloge u filmu, Mark Wahlberg i Michelle Williams.

Na ovaj skup i riskantan potez redatelj se odlučio nakon mnogobrojnih optužbi na račun jednog od najboljih svjetskih glumaca. Unatoč kvaliteti njegove glume, nitko ne želi podržavati osobu koja je i sama priznala da je s 26 godina pokušala stupiti u seksualni odnos s djetetom u dobi od 16 godina.

Iako su odluke donesene na uštrb drugih glumaca, ali i cijeloga tima koji je sudjelovao u stvaranju filma, Sony je odlučio povući isti film kao kandidata za Oscara te s događaja godine - ''American Film Institutea'' u Hollywoodu, gdje se  prikazuju najbolja filmska djela svjetske kinematografije, a sve projekcije bivaju otvorene javnosti.

Glasnogovornik Sonyja je izjavio da je riječ o odličnom filmu i u svakom pogledu vrijednom prikazivanja na AFI Festu. No, s obzirom na trenutne osude jednog od glavnih glumaca i seksualne skandale, u znak podrške onima koji su povrijeđeni u tim događajima, Sony smatra da bi bilo neprilično slaviti na gala eventu s filmom koji promovira tog glumca.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.