Bugatti je nedostiižan čak i jednom Elonu Musku! Centodieci mu nisu htjeli prodati, ali Ronaldu jesu! Istina je da posjeduje Teslu, ali ovo čudovište može samo sanjati

Ponekad se novcem ne može sve kupiti... Ronaldo je jedan od onih koji zna da ovakve grdosije treba voziti, a ne skrivati ​​u garaži. Stoji 8,9 milijuna eura i najskuplji je serijski auto na svijetu!

Neki automobili su toliko ekskluzivni da su izvan dosega čak i najbogatijih. Jedan takav je Bugatti Centodieci, koji je njemačko hrvatska tvrtka izdala povodom 110. obljetnice marke.
 

Bugatti je nedostiižan čak i jednom Elonu Musku! Centodieci mu nisu htjeli prodati, ali Ronaldu jesu! Istina je da posjeduje Teslu, ali ovo čudovište može samo sanjati Christiano Ronaldo / Instagram
25. 10. 2023

Napisala: Nika Arsovska

Neki automobili su toliko ekskluzivni da su izvan dosega čak i najbogatijih. Jedan takav je Bugatti Centodieci, koji je njemačko hrvatska tvrtka izdala povodom 110. obljetnice marke.

Čudovište hiperautomobila s 8-litrenim W16 motorom može proizvesti više od 1176 kW (1600 KS).

Nadahnut originalnim EB110, samo 10 jedinica je proizvedeno za još veću ekskluzivnost. Zbog svoje rijetkosti i jedinstvenosti tvrtka je bila prisiljena odbiti brojne kupce, a među onima koji su, kako se priča, bio je vlasnik Tesle Elon Musk koji je obrisao nos. 'Sretnici' koji su automobil stavili u svoje garaže nisu otkriveni, ali Svjetski mediji pretražili su imena koja posjeduju ovaj prestižni automobil.

Ponosni vlasnici pomno su birani, a morali su i dugo biti vjerni prestižnoj francuskoj marki automobila.

Valja napomenuti da su im novčanici nakon kupnje 'lakši' za 8,9 milijuna eura. Što vjerojatno nije smetalo onima koji su bili na popisu kupaca.

Jedna od najpoznatijih osoba koja se može pohvaliti posjedovanjem rijetkog Bugattija je Cristiano Ronaldo. Nogometna zvijezda je prije nekog vremena viđena u Centodieciumu dok se vozila po Madridu.

 
Ronaldo je jedan od onih koji zna da ovakve grdosije treba voziti, a ne skrivati ​​u garaži.

Ostali poznati koji se nalaze na popisu vlasnika uključuju Fritza Burkarda, istaknutog kolekcionara automobila, i Francoisa Perroda, koji posjeduje odgovarajući Bugatti EB110SS iz 1990. CEO Blattner Energyja Scott Blattner također je postao ponosni vlasnik. koji je veliki obožavatelj ove marke automobila .
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.