Georgina zna kako se pobrinuti za Ronaldovo dobro raspoloženje, poklonila mu je ovaj luksuzni automobil za Božić

"Djed Mraz" bio je posebno velikodušan u portugalskoj obitelji. Nova pridošlica u Ronaldovoj garaži - Rolls-Royce Dawn!!!

Georgina zna kako se pobrinuti za Ronaldovo dobro raspoloženje, poklonila mu je ovaj luksuzni automobil za Božić Georginagia/Instagram
11. 1. 2023

Cristiano Ronaldo ovih je dana aktualan svojim transferom u Saudijsku Arabiju koji će mu donijeti 225 milijuna dolara.

Portugalac je potpisao trogodišnji ugovor sa saudijskim klubom Al Nassr FC koji će mu donositi čak 75 milijuna godišnje.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Portugalac, koji se smatra jednim od najboljih nogometaša na planeti, posvađao se sa svojim bivšim klubom Manchester Unitedom prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru pa je posljednjih tjedana bio u potrazi za novim poslodavcem.

Priča se o nostalgijskom povratku u Sporting, neki su ga htjeli vidjeti u redovima minhenskog Bayerna (s kojim bi igrao u četiri najjače europske lige), no Ronaldo je izabrao bogatu ponudu koja je stigla iz Saudijske Arabije.

Nova pridošlica u Ronaldovoj garaži

Sa spomenutim svotama morat će napraviti dosta mjesta u svojoj garaži.

Ronaldo, inače veliki ljubitelj automobilskih čudovišta, ima zavidnu kolekciju automobila, a njegova garaža, sudeći po broju konja, pršti. Bugatti Centodiecio, Ferrari Monza, McLaren Senna i ostalim prestižnim čeličnim konjima od sada će se pridružiti i Rolls-Royce Dawn. Ronaldo već posjeduje nekoliko Rolls-Roycea, od Phantoma do Cullinana.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Prestižno vozilo za Božić mu je poklonila partnerica Georgina s kojom nogometaš ima kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu. Uz to, Georgina brine i o njegovom sinu Ronaldu Jr. te blizanke Eva Maria i Matea.

Cijene Rolls-Roycea Dawn kreću se od oko 350.000 eura, a video scene božićnog ugođaja Georgina je podijelila i na svom Instagramu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.