Milijarder koji posjeduje čak 15 šarenih Rolls-Roycea kojima je na duhovit način odgovorio na rasističke opaske

Rolls-Royce Turban Challenge! Osim spomenutih Rolls-Roycea, u njegovoj kolekciji nalaze se i Lamborghini Huracan, Bugatti Veyron, Ferrari F12 Berlinetta, Porsche 918 Spyder i Pagani Huayra. Nije loše, slažete li se?!

Milijarder koji posjeduje čak 15 šarenih Rolls-Roycea kojima je na duhovit način odgovorio na rasističke opaske Instagram
26. 3. 2024

Napisala: Nika Arsovska

Reuben Singh, on je britanski biznismen s prilično skupim hobijem. Strast mu je skupljanje automobila, onih najluksuznijih i najjačih. Sikhski milijarder posjeduje čak 15 Rolls-Roycea, uz još niz drugih prestižnih automobila. Vlasnik Iskeh Capitala i AlldayPA osmislio je vrlo poseban izazov u 2019. kako bi zabavio svoje pratitelje na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reuben Singh (@singhreuben)

Naime, Reuben je Sikh, pripadnik indijske etno-religijske skupine, što se može prepoznati po turbanima. Milijarder je 2017. dobio neumjesne rasističke opaske samo zbog turbana, no umjesto da bezobraznima prepusti svoje, uzvratio je vrlo posebnim izazovom.

Rolls-Royce Turban Challenge

U sklopu projekta "Rolls-Royce Turban Challenge" objavio je razne fotografije sa svojim Rolls-Royceima obojanim u boje turbana na glavi. Projekt je imao i dobrotvornu notu jer se samo u sklopu njega prikupljalo sredstva za humanitarne organizacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reuben Singh (@singhreuben)

Čak tri Rolls-Roycea Phantoma u njegovoj garaži i tri Cullinana obojeni su u boje dragog kamenja - rubina, safira i smaragda. Osim ovih, Reuben u svojoj kolekciji ima i nekoliko vozila poznatih britanskih marki (nekoliko Ghostova i Dawnsa), a zbog njihovog šarenila kolekciju je povodom Diwalija nazvao 'Festival svjetla'. već spomenutih vozila u njegovoj garaži, ima Lamborghini Huracan, Bugatti Veyron, Ferrari F12 Berlinetta, Porsche 918 Spyder in Pagani Huayra.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.