Pogledajte kako je super star Brad Pitt razočarao bivšeg F1 trkača

Hollywoodska zvijezda Brad Pitt trenutno je pod budnim okom javnosti i zbog sudačke sage u koju se upleo s bivšom suprugom Angelinom Jolie. Kako bi se malo opustio i prikupio materijala za novi projekt, čija je zajednička nit upravo F1, sudjelovao je u utrci za Veliku nagradu SAD-a. Ali ni tu nije sve išlo po planu!
 

Pogledajte kako je super star Brad Pitt razočarao bivšeg F1 trkača Brad Pitt / Instagram
27. 10. 2022

Rijetko koji gledatelj F1 ne poznaje bivšeg trkača Martina Brundlea koji prije utrke lovi poznata lica u masi posjetitelja utrka Formule 1 i postavlja im sva moguća pitanja kako bi zadržao interes gledatelja pred očima.

Intervjui su mu negdje na pola puta između sporta i estrade, a na posljednjoj utrci za VN SAD-a slavni je voditelj naletio na holivudsku minu, odnosno Brada Pitta.

Potonji je utrku posjetio i zbog svojih radnih obaveza, budući da njegov sljedeći projekt u suradnji s Apple platformom dotiče temu F1, au projekt je kao producent i konzultant uključen čak i sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamilton. mogli bismo reći da je posjet bio akciji na Velikoj nagradi SAD-a dobar izlet za Pitta prije nadolazećeg projekta. Ili ne.

Kada je Martin Brundle prišao glumcu, zvijezda mu se nije previše svidjela. Čak i kada su ga pitali o novom projektu vezanom uz F1, ostao je tajnovit, samo je ubrzao korak kako bi izbjegao kamere.

Njegovi tjelohranitelji su čak pokušali blokirati bivšeg trkača i spriječiti ga da priđe Pittu.

To je zasmetalo mnogim gledateljima ispred malih ekrana, većina ih je smatrala da je glumčevo ponašanje izrazito nepristojno te da si zapravo čini veliku medvjeđu uslugu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.