Teško bolestan Stavros: Ne samo rak koštane srži, život mu ugrožava još jedna teška bolest

 “Vjerujem da će Bog sve urediti”, kazao je Milo Vasić vjerujući u svoje ozdravljenje i stalno se moleći. Nakon što je otkrio da je dobio zabrinjavajuću dijagnozu bolova u leđima, popularnog pjevača stigla je još jedna loša vijest.

Teško bolestan Stavros: Ne samo rak koštane srži, život mu ugrožava još jedna teška bolest Goran Antley
23. 3. 2023

Milo Vasić, poznatiji kao Jasmin Stavros, hrvatski je pop glazbenik koji se bori s teškom bolešću.

"Imam rak kostiju i borim se za život. Sve me boli, a najviše leđa", povjerio se  portalu 24 sata. Kako prenosi spomenuti portal, zvučao je umorno i iscrpljeno, ali istovremeno i optimistično, prenijeli smo. "Stalno sam u bolnici, bolestan sam, bole me leđa, svašta. Daju mi ​​svakakve tablete protiv bolova, neke pomažu, neke ne", rekao je 68-godišnji pjevač.
 

Vjeruje u brojne informacije koje govore da je teško bolestan

"Kod kuće nisam mogao podnijeti bolove, ali nisu znali što mi je. Sad sam tek prošao drugo zračenje, proći će još najmanje šest dana dok ne saznamo u kakvom sam stanju. Sada osjećam da ću ozdraviti, a svi u bolnici - i liječnici i medicinske sestre - stvarno se trude - rekao je pjevač i dodao da mu je dijagnoza rak kostiju, ali sumnjaju i na rak želuca.

"Nadam se da to nije istina, jer bi to za mene bilo pogubno," je dodao. 

 
Trenutačno mu najviše snage daje vjera: "To je jedino. Uvijek imam krunicu u ruci i cijeli dan molim. Žao mi je, jer sam imao puno nastupa u planu - čak dva-tri svaki vikend. Morao sam sve otkazati." Za kraj je dodao: “Vjerujem da će Bog sve urediti”.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.