Jasmin Stavros bori se s rakom kostiju, a o borbi s okrutnom bolešću progovorio je i olakšao dušu

Nove informacije o zdravstvenom stanju poopularnog  pjevača stižu iz KBC Rebro. Odista mu zdravlje ide na bolje i svo vrijeme moli.

Jasmin Stavros bori se s rakom kostiju, a o borbi s okrutnom bolešću progovorio je i olakšao dušu Goran Antley
13. 4. 2023

Jasmin Stavros saznao da ima rak kostiju u ožujku ove godine i od tada je pod liječničkom skrbi. Početkom travnja je na vlastiti zahtjev iz Vinogradske bolnice prebačen u zagrebački KBC Rebro, odakle je prošli tjedan priopćeno da je na zračenju. Stavros je za medije rekao da trpi jake bolove, ali da je optimističan i vjeruje da će se uz pomoć jake vjere u potpunosti oporaviti.

Odista mu zdravlje ide na bolje

Vijesti o njegovom zdravlju ovog su tjedna puno bolje. "Pacijent se osjeća bolje i nastavlja zračenje kod nas. Srećom, jaki bolovi koje je imao donedavno dosta su se smanjili, što je dobro, ali ne mogu vam ništa više reći zbog zaštite pacijenta. “ rekla je specijalistica onkologije za 24sata.
 

Kako navode spomenuti mediji, nakon što su bolovi uz terapije koje prima gotovo nestali, pjevač je čak i zapjevao oduševljenim medicinskim sestrama, a sada može i sjediti. "Vrlo je optimističan i ljubazan", rekli su iz bolnice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Svo vrijeme moli

U ruci mi je uvijek krunica i po cijele dane molim”, rekao je više puta vrlo popularan pjevač. Posljednjih godina svoj mir pronašao je u vjeri i životu u prirodi, počeo se puno baviti sportom i zdravom prehranom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.