Zdravstveno stanje Jasmina Stavrosa zakompliciralo se gotovo preko noći: strahuje se od opasnog krvnog ugruška

Ponovo su ga premijestili u novu bolnicu, preko noći stanje se pokvarilo.

“U ruci mi je uvijek krunica i po cijele dane molim”.

Pun optimizma nedavno je i zapjevao s medicinskim sestrama, a medijima je rekao kako vjeruje da će doći dan kada će ustati iz bolničke postelje.

Zdravstveno stanje Jasmina Stavrosa zakompliciralo se gotovo preko noći: strahuje se od opasnog krvnog ugruška Youtube/Croatia Records/posnetek zaslona
21. 4. 2023

Jasmin Stavros u ožujku ove godine saznao je da boluje od raka kostiju i od tada je pod liječničkom skrbi. Na vlastiti je zahtjev početkom travnja iz bolnice Vinograd prebačen u KBC Rebro u Zagrebu, a kako prenose hrvatski mediji, bolovi su mu se znatno smanjili. No, liječenje se zakompliciralo, što je potvrdila specijalistica radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC-a Rebro, prof.

 Fedor Šantek

Ponovo su ga premijestili u drugu bolnicu, preko noći stanje se pokvarilo

"Istina je, pacijent je zbog komplikacija prebačen na Jordanovac. Ne mogu reći o kakvim je komplikacijama riječ", kratko je za 24sata rekao prof. Šantek i potvrdio da je prebačen na liječenje pluća. Kako prenose spomenuti hrvatski mediji, iz bolničkih krugova neslužbeno je prostrujala vijest da mu se stanje pogoršalo preko noći te da ima krvni ugrušak u plućima.

"Sav sam napet, pun katetera, ali... konačno mogu disati bez da me boli svladava", rekao je novinarima Jutarnjeg lista. Liječnici su mu stavili ortozu na leđa kako bi lakše sjedio, ali kaže da unatoč bolovima uglavnom leži.

“U ruci mi je uvijek krunica i po cijele dane molim”, rekao je više puta Stavros. Posljednjih godina svoj mir pronašao je u vjeri i životu u prirodi, počeo se puno baviti sportom i zdravom prehranom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.