To je ljubav, sretna obitelj! U Indiji snimili nevjerojatnu scenu koju nikada nećete zaboraviti (VIDEO)

Povratak izgubljenog slonića! Majčina ljubav je iznad svega, moglo bi se tako komentirati. Mladunac je bio izgubljeno 4 dana, a onda je uslijedilo spašavanje i nezaboravan susred koji para srce!

Najdublja zahvala i čast šumarima i čuvarima šuma koji su našli malog slonića i vratili ga majici.

To je ljubav, sretna obitelj! U Indiji snimili nevjerojatnu scenu koju nikada nećete zaboraviti (VIDEO) Facebook/Tamil Nadu Forest Department
7. 1. 2024

Četiri dana nakon što je Odjel za šume Tamil Nadu ponovno ujedinio izgubljeno mladunče slona sa svojim stadom u rezervatu tigrov Anamalai (ATR) (nekoć poznato kao utočište i nacionalni park Indira Gandhi), tamošnje osoblje snimilo je doista dirljiv pogled iz zraka. Na videu se može vidjeti četveromjesečno slonče kako spava sigurno stisnuto uz svoju majku nakon što se ponovno sjedinilo s njom, dok ga ona nježno miluje svojom surlom.
 

Spašavanje mladunca

Mladunče slona izgubljeno je u divljini nakon što je odvojeno od krda. Lutajućeg slona uočili su terenski timovi rezervata, uz pomoć dronova i iskusnih šumskih promatrača, zatim su ušli u trag njegovom stadu i ponovno ga sigurno spojili s njim. Malog rasipnika su prije toga okupali kako bi s njega uklonili ljudski miris.

To se zove ljubav

Čustveni posnetek je na družbenih medijih delila Supriya Sahu, dodatna glavna sekretarka indijske vlade na Ministrstvu za okolje, podnebne spremembe in gozdove.

"Nježni zagrljaj majke slonice, njezin umirujući zagrljaj i njezina toplina puna ljubavi sve je što je potrebno spašenoj slonici nakon što su je radnici odjela šuma Tamil Nadua u rezervatu Anamalai ponovo spojili s majkom. Moja najdublja zahvala i čast šumarima i čuvarima šuma , koji je omogućio ovo ponovno okupljanje", napisala je uz isječak.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.