Nećete vjerovati što je Severina napravila sa svojom fotografijom s vjenčanja (nitko to nije očekivao)

Nova poruka bivšem mužu Igoru Kojiću: - "Velika pogreška." Izbrisala onu iz 2015: - “Dragi moj, bila bi grehota da se ne sretnemo.” 

Nakon dugo godina hrvatska zvijezda promijenila je opis fotografije s vjenčanja koju je objavila na Instagramu, iznenadivši mnoge.

Nećete vjerovati što je Severina napravila sa svojom fotografijom s vjenčanja (nitko to nije očekivao) Instagram/Severina
25. 8. 2023

Čini se kako je popularna hrvatska pjevačica Severina odlučila promijeniti opis fotografije s vjenčanja koju je 25. rujna 2015. dodala na društvenu mrežu Instagram, a nalazi se tada ispod fotografije s vjenčanja na kojoj ona i sada već bivši suprug Igor Kojiću je dodala: “Dragi moj, bila bi grehota da se ne sretnemo.” Sada je promijenila opis fotografije koja je dobila veliki broj lajkova, obrisala prethodni, a sada dodala samo dvije riječi : "Velika pogreška."
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Nakon tri rastave braka

Pjevačica Severina i nogometaš Igor Kojić imali su tri svadbena slavlja. Prvo su se na vječnu vjernost zavjetovali na obiteljskoj svečanosti krajem rujna 2015., a zatim su priredili proslavu na kojoj je bilo oko 600 uzvanika na dva kata luksuznog hotela u glavnom gradu Srbije.

Treće vjenčanje održali su u sanjivom Zanzibaru 2016. Par je bio u braku gotovo šest godina, ali su se prije dvije godine sporazumno rastali. Severina je tada dala izjavu za Jutarnji list, rekla je: "Odluku o službenom razlazu donijeli smo sporazumno i više je nećemo komentirati.

Posljednjih 20 mjeseci sva moja pažnja bila je usmjerena na skrbništvo mog sina. Igor je bio divan partner i moja podrška u teškom razdoblju mog života, pa mu želim samo najbolje u životu. Shvaćam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća." Zašto odlučila je promijeniti opis uz fotografiju s vjenčanja nakon osam godina, nije poznato.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ulovljena u društvu slavnoga muškarca

Prije nekog vremena već smo pisali da ju je Severina prije mjesec dana iznenadila objavom na Instagramu. Naime, dodala je fotografije na kojima je zajedno sa svjetski poznatim turskim mesarom i ugostiteljem Nusretom Gökçeom. On je 2017. preko noći postao zvijezda, nakon što su se na internetu pojavile snimke na kojima na svoj način mazi, reže, a prije svega soli meso, a upoznali su se na otoku Mikonosu, gdje je hrvatska pjevačica ljetovala.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.