Severinina majka o tučnjavi sestara: "Nije prvi put da je Marina prijavila sestru!"

Hrvatska pjevačica i njezina sestra Marijana nisu uvijek bile u lošim odnosima. Pjevačicu je također podržala u borbi za skrbništvo nad sinom, no sada ju je prijavila policiji zbog navodnog nasilja.

Severinina majka o tučnjavi sestara: "Nije prvi put da je Marina prijavila sestru!" Instagram/Severina
1. 9. 2022

Severino Vučković je sestra Marijana Popović prijavila policiji zbog fizičkog nasilja koje se navodno dogodilo u kući njihove majke. Kasnije ju je policija privela u zagrebačkoj zračnoj luci, ali je nakon izjave policiji puštena.

"Prema Severininom opisu događaja, Marijana Popović je Severini nanijela tjelesne ozljede, a ne obrnuto. Ona joj je strgnula lančiće s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. očekujte da će se protiv Marijane pokrenuti postupci temeljem Severinine kaznene prijave", objasnio je njezin PR tim.
 

U vezi s događajem oglasila se i Ana Vučković, Severinina majka, koja je za Večernji list rekla kako ovo nije prvi put da je Marijana prijavila sestru policiji: “Marijana ju je iznenadila prijavom, ali nije prvi put da se prijavila policiji", rekla je, ali nije komentirala daljnje takve prijave.

No Marijana nije prvi put izašla u medije, već je upravo ona oštro stala u obranu činjenice da je hrvatska pjevačica dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom. 

Za Severinom je bila raspisana tjeralica, zadržana je bila nakratko u zagrebačkoj zračnoj luci: doznajemo zašto

Marijana se u medijima pojavila još 2010. godine

Marijana se 2010. pojavila u medijima kada je javno protestirala protiv izgradnje trgovačkog centra u Splitu. Svoj prosvjed temeljila je na činjenici da je izgrađena na zemljištu u vlasništvu njezine obitelji.

Severina se nije pridružila njenom buntu, što joj je, kaže majka, zamjerila i sestra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severinina odvjetnica hrvatskim je medijima objasnila je li pjevačica zaista fizički napala svoju sestru

Stala je i na stranu Severone u borbi za skrbništvo nad sinom

Odnos između sestara nije uvijek bio onakav kakav možemo vidjeti u javnosti posljednjih godina. Dok je Severina još bila u braku sa svojim partnerom Igorom Kojićem, puno su vremena provodili zajedno. Zato ju je i sestra Marijana podržala u višemjesečnoj borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom protiv Milana Popovića, koju je nedavno dobila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tada je javno progovorila i o tome koliko joj je loše što ne viđa nećaka: "Kao tetka sam uskraćena da Aleksandra barem ponekad vidim kada je s ocem u Beogradu. Kome da se žalim na Milana Popoviću, koji bi sud usvojio moju tužbu?" oglasila se i dodala da je Popoviću napisala i da bi voljela svom nećaku donijeti darove.

 
Osim Marijane, Severina ima i sestru Zdenku s kojom također nije u dobrim odnosima. 2015. godine nije bila na vjenčanju s Igorom Kojićem. S njezine strane zasad nema izjava o incidentu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.