Je li dugogodišnje prijateljstvo preraslo u ljubav? Severina je komentirala sve glasnije glasine

Je li Sevke u vezi s još jednim Srbinom, Filipom Miletićem, članom žirija showa Superstar! Nakon razvoda 51-godišnjakinju su počeli povezivati ​​s članom žirija showa Superstar.

Je li dugogodišnje prijateljstvo preraslo u ljubav? Severina je komentirala sve glasnije glasine Instagram/Severina
4. 12. 2023

U javnost su dospjele glasine da je Severina u vezi sa Srbinom Filipom Miletićem, koji je član žirija showa Superstar, a ujedno je pjevačičin dugogodišnji suradnik i producent. 51-godišnjakinja je glasine komentirala u showu Superstar u kojem sudjeluje kao članica žirija. Jasno je rekla da su ona i Srbin samo prijatelji. “S Filipom nemam ništa i nismo u vezi”, bila je kratka i jezgrovita. Ljubavni život Hrvatica uvijek privlači pažnju javnosti. Prije dva mjeseca izjavila je da je sretno razvedena i da se ne želi više udavati. Dodala je kako joj za sreću ne treba nitko. “Brak je precijenjen”, kaže 51-godišnja pjevačica.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je imala raznolik ljubavni život. Bila je zaručena pet puta, a udala se samo jednom. 2015. godine udala se za 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića. Imali su čak tri vjenčanja - prvo su organizirali u istarskim Balama, drugo u Beogradu, gdje je pozvano 600 uzvanika, a treće je održano u Zanzibaru. Ipak, prije dvije godine prekinuli su zajednički put.

"Odluku da se službeno rastanemo donijeli smo sporazumno i više je nećemo komentirati. Posljednjih 20 mjeseci sva moja pažnja bila je usmjerena na skrbništvo nad sinom. Igor je bio divan partner i moja podrška u teškom razdoblju mog života, pa mu želim samo najbolje u životu. Shvaćam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća", rekla je nakon razvoda.
 

Nisu ostali u dobrim odnosima, štoviše

Bivši supružnici očito nisu ostali u dobrim odnosima. Dokazuje to i činjenica da je pjevačica ove godine promijenila opis fotografije s vjenčanja koju je na Instagramu dodala 25. rujna 2015. Tada je ispod fotografije s vjenčanja napisala:

"Dragi moj, to bi bio grijeh da se nismo sreli." Nakon razvoda se promijenila, izbrisala opis i dodala novi: "Velika greška."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.